Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
4
Cevap
1152
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Beşiktaş, Kültür Merkezi'ni alıyor!
K
10 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Beşiktaş'ta başkan Fikret Orman'ın, Belediye Başkanı İsmail Ünal ile bir araya geleceği ve Akatlar Cumhuriyet Caddesi üzerinde yer alan Kültür ve Spor Merkezi'nin siyah-beyazlı kulübe devredileceği açıklandı.

İşte Beşiktaş'ın açıklaması...

"Başkanımız Fikret Orman ile Beşiktaş Belediye Başkanı İsmail Ünal, yarın (25 Mart) imza töreninde buluşacak. BJK İntegral Arena arkasında, Akatlar Cumhuriyet Caddesi üzerinde yer alan Kültür ve Spor Merkezi'nin kulübümüze devrine ilişkin protokolün imzalanacağı tören saat 14.30'da yapılacaktır.

Yönetim Kurulu Üyelerimiz ile, futbolcularımız ve teknik kadromuzun da yer alacağı imza törenine basın mensuplarının katılmalarını rica ederiz."


Kaynak : SPORX



D
10 yıl
Yarbay

B
10 yıl
Binbaşı

Beşiktaş Kültür Merkezi(BKM) bizim mi olacak yani?


Bu mesaja 1 cevap geldi.
O
10 yıl
Binbaşı

anladığım kadarıyla akatlar deniliyor, beşiktaş merkez değil haliyle bkm değil. bkm belediyenin olmayabilir zaten.

akatların oradaki kültür tesinini ve akatlar arenayı yıkıp yeniden komple bir kültür-sanat-konser-spor salonu alanı yapsak keşke.
f.orman stad projesinden sonra burada da bir proje geliştirirse büyük iş başarmış olur. stad konusu zaten senelerdir izinleri alınmaya çalışılan gündemde bir konuydu da akatlarda büyük bir tesis güzel olurdu.

(eski planlarda yeni stadın arkasına falan dahil edilecek spor salonu yerine burada yenileme olursa da güzel olur)



T
10 yıl
Yüzbaşı

Sözleşme imzalandı beşiktaşımıza hayırlı olsun



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.