Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
1
Cevap
816
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Özel Sağlık Sigortası ile İlgili Bir Soru
S
10 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Arkadaşlar merhaba, ben 2 yıldır bir arkadaşımın kardeşinin acentesi vasıtasıyla Allianz sağlık sigortası kullanıyorum. Geçenlerde bir tiroid bozukluğum olduğu ortaya çıktı ve istenen testler için Allianz'daki arkadaşımı aradığımda bana bu testleri sigortaya bildirmememi, yoksa ömür boyu yenileme garantisi vermeden sigortanın beni reddedeceğini söyledi. Daha sonra bu olay üzerine düşündüm ve çok anlamsız buldum. Sonuç olarak özel sağlık sigortasının amacı çok kötü bir durumda sigorta desteği almak ve benim hastalığım sigortadan gizlenirse sigorta ileride başıma kötü bir durum gelmesi halinde beni haklı olarak yüzüstü bırakır.

Sizden bu noktada tavsiye istiyorum. Arkadaşıma hastalığımı sigortaya bildirmek istediğimi söyledim ama yine de benden habersiz işlemler yapılır mı diye paranoya yaşıyorum. Allianz'dan memnunum ve sigortamı başka bir acenteyle devam ettirmek mantıklı görünüyor, ancak arkadaşımı kırmak da istemiyorum. Ama sonuç olarak sağlığımı ve sigortamı tehlikeye atmak da istemiyorum. Sigortacı arkadaşlar ne yapmamı tavsiye eder?

Şimdiden teşekkürler.



N
10 yıl
Yüzbaşı

Bizim patronunda bir arkadaşının sigorta acentesi vardı, şirketin yaklaşık 6-7 tane olan araçlarının tüm kasko, sigorta, işte binanın deprem yangın vs gibi sigortalarını buna yaptırıyordu. Birkaç yıl sorun yoktu, bi ara arabanın çatlayan camını değiştirmek için gittiğimde aracın kaskosunun olmadığını öğrendim. Meğer adam en son yıl sigortaların parasını bizim patrondan almış, yani o bildiğimiz sigorta kağıtları vs ler varya onları normal yazıcıdan bastırmış sadece ama ödemesini merkeze yapmamış. Bizde kağıtlar bize gelince sigorta yapılıyor sanıyoruz. Adam sigortaları yapmadan patronu dolandırmıştı.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.