Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
1
Cevap
1176
Tıklama
0
Öne Çıkarma
XT910 Fabrika Kablosu - Factory Cable
P
10 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Telefonuma custom rom attım, sonrasında vaz geçtim ve backup'ı yüklemeye karar verdim. Sonrasında ise telefon yanlışlıkla kapandı. Şu anda telefonu açamıyorum. Araştırdığıma göre RSD ile birlikte normal rom'u flash'layın diyor. Bunu 2-3 tane farklı rom'la denedim ama hepsinde başarısız oldum. Telefonu bilgisayara usb ile bağlıyınca led beyaz yanıyor. Adaptöre bağlıyınca da telefon açılma ekranı ( Kırmızı M logosu ) geliyor. İki türlü de şarj edemiyorum telefonu. Araştırdığıma göre fabrika kablosu ya da arabalar için olan şarj adaptörlerinden gerekiyor. Doğru mudur? Sizce ne yapmalıyım?



E
10 yıl
Er

telefonu şarj etmen için arka kapağı açman gerekir bataryayı sökeceksin. usb kablo alacaksın dandik bi tane ucunu keseceksin kırmızı kablo + dır ,siyah kablo - dir .kapağı açınca göreceksin + ve - ibaresi var gördüğün vidaları sökeceksin kabloyu deliklerden geçir vidala şarja tak şarj olur




Bu mesajda bahsedilenler: @PJBP
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.