Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
1
Cevap
643
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Nokia 6100 ve Pcsuite6,2 ile ilgili bağlantı problemi
B
20 yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

Elimdeki daha önce kendi CDlerinden çok rahat yükleyebildiğim Nokia 6100 cep telfonum ve DKU-5 USB kablo ile şimdi nokianın sitesinden indirdiğim driverlar ile telefonla bir türlü bağlantı kuraöıyorum.
winxp Pro yüklü ve bilgisayarda 1 tane com1 portu görünüyor.
önce kablonun sürücülerini yükledim (kablo takılı değildi) daha sonra Nokia PC Suite ve kablo modem driverlarını yükledim ama telefonu bir türlü bulamıyor PC suite ve kabloyu taktığım anda hemen usb cihaz bulundu diyor ama driverini yukleyemeyip sadece usb device olarak kalıyor.
Bu işi nasıl yapcaz arkadaşlar Nookia -DKU5 kullanıcılarından yardım bekliyorum.
teşekkürler.



N
20 yıl
Yarbay

şimdi kabloyu pc ye takıyorsun
> netten indirdigin kablo driverlerini tanıtacaksın, bunu detaylı anlatmayacagim aygıt yöneticisinden, ! işaretli bi aygıt olarak görünür kablonun driverini yüklemediysen onun üzerine sag tıklayıp sürücüyü güncelleştir diyeceksin, hedef olarak o nokia sitesinden indirdigin kablonun driverinin oldugu klasörü göstereceksin sonra yüklemiş olacak!!

> Sonra sıra geldi pc suiteye ,en son çıkan pc suite versionunu indir XP için olanını!
> Masaüstünde saatin orda görev çubugunda, Mrouter diye bişi çıkacak pc yi yeniden başlattıkta sonra ona çift tıklayıp baglantı noktası olarak USB Port görünecek orada, onu seçeceksin!!
> Sonra eşleşme yapacak.! Olay tamam!

>> Pc suiteni açacaksın aleti tanıyacak, sonra gerisinde ne yaparsan yap oke ?? Bi sorunun olursa beklerim saygılar ..



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.