Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
3
Cevap
3682
Tıklama
0
Öne Çıkarma
superonline modem ve access point kurulumu
H
10 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

evde superonline fiber optik bağlantı için verilen pirelli marka modem var. hemen yan odadan bile wi-fi olarak çekim gücü oldukça az. superonline ile görüşüldüğünde tavsiyeleri access point oldu çünkü hız testi vs. normalmiş...
her neyse vatan bilgisayardan bu konuyu aktarıp yardım aldım bana asus rt-n10 modeli router verdiler. şimdi problemim şu. satıcı kişiye modemle sabit bilgisayarın aynı odada olmadığını, sabitin wi-fi a usb ile bağlandığını anlattım ve kendileri asus'u bilgisayarın olduğu odada çalıştırmanın daha etkili olacağını diğer odalara da fayda vereceğini anlattı. eve geldim kurulum çok basit diyor ama ben yapamadım. çünkü tam olarak neyi nereye bağlamam gerek çözemedim.
şu an modemle bağlantı kurmadan direk asus'u açınca wi-fi de bir ağ olarak görünüyor. bağlanınca asus un kurulum sitesine gidiyor ama o da kurulum yapmıyor. evdeki modemle bağlamak için modemin arkasındaki tek wan bağlantı yeriyle asus u bağlamak gerekiyor tarifine bakarak, e o zaman internet kablosunu nereye bağlamalıyım? çok basit sanırım ama uzun süredir bilgisayardan uzak kalınca herşeyi unutmuşum.



Y
10 yıl
Yarbay

cihazlan portundan pc ye baglaip modem araliginda farklı bir ip verin

univesal repeteri seçip tekrarlamak istediğiniz aği bulup şifreyi girin

varsayılan ağ geçidi ve birinci dns yi kaynak modem ip verin

dhpc kapali olsun



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

H
10 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Bu dediklerinizi yapabilecek olsam zaten sorun kalmayacak teşekkür ederim yine de araştırıyorum



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
H
10 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

kafayı yedirtti resmen. repeater olarak kendi modemime bağlanıyorum ama bu sefer internet erişimi sınırlı diyor ve internete bağlanmıyor. reset yaptım yine olmuyor. nerede yanlışlık var bir bulsam!



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.