Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
5
Cevap
1738
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Haftaya herkes Şükrü Saraçoğluna
C
10 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Zor durumlardan güzel bir şekilde kurtulmayı bildiğimiz gibi bu zor durumdan da birlik oluk kurtulmayı bilmeliyiz. Haftaya herkes Saraçoğluna



S
10 yıl
Yarbay

Ne zor durummuş arkadaş 3 yıldır zor durumdayız.Zor durum,zor durum diye uyutuyorlar tüm Fenerbahçe camiasını.O basiretsiz yöneticilere, o ruhsuz futbolculara tepki göstermemiz gerekirken hala destek mantığındasınız.3 yıldır hiç bir takımın veremeyeceği desteği verdik ne oldu ? Elde var 0.Uyanın artık.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
U
10 yıl
Binbaşı

M
10 yıl
Teğmen

kasımpaşada yenerse harbiden



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

:
10 yıl
Yarbay

kasımpaşa cezası kalktı diye sevinmiştim maça gidecez diye.bu maçtan sonra bir gram keyfim kalmadı maç için.hiç gidesim yok.



B
10 yıl
Yarbay

Aşağı tükürsen sakal, yukarı tükürsen bıyık. Desteklemeyeyim diyorum dayanamıyorum. Ama bu yöneticiler ve onun gereksiz futbolcuları oldukça eskisi gibi destek falan vermeyeceğim. Şu 3 sene de verilen desteğin karşılığını Baronileri falan izleyerek alıyoruz. Hak etmiyorlar desteğimizi.



< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.