Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
5
Cevap
529
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Moral verin
D
10 yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

Bir kaç gündür moralim bozuk. Bir insan için bu kadar çabaya değer mi diye düşünüyorum sürekli ama vazgeçemiyorum da. Durum ne kadar ciddi olursa olsun, onun suçu olmayan bir şeyden dolayı ondan vazgeçmek de alçakça geliyor. Hayatımda şimdiye kadar çok az çaba göstererek bir çok şey elde ettim ama hiç biri umurumda olmadı. Şimdi ilk defa bir şeyin olması, bazı şeylerin düzelmesi için tüm gücümle çalışıyorum ama olmazsa ne yaparım bilemiyorum. Ve uzun zamandır az sonuç görmeme rağmen o kadar çok çabalıyorum ki artık gerçekten bunlara değer mi şüphe etmeye başladım. Yoruldum. Önümde de daha fazla çaba ve üzüntüden başka çok az şey görüyorum. Belki aralara serpiştirilmiş bir avuç mutluluk. Cidden ya, değecek mi gerçekten?



W
10 yıl
Yarbay

:( benimki de bozuldu



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

K
10 yıl
Binbaşı

Anlamda kapalılık



R
10 yıl
Yarbay

T
10 yıl
Yüzbaşı

Emin ol değmiyor bir insan için.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
D
10 yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

@by_onder

Başkasının özel hayatıyla ilgili çok fazla şey var sadece benimle ilgili olsa anlatırdım.

@RealPlayer09

Sallayamıyorum.

@TheBigS

Bu öyle bir insan değil vs. derdim ama haklı olabilirsin. Yine de vazgeçemiyorum. Elimden geleni yapmazsam rahat uyuyamam gibi geliyor.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.