Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
2
Cevap
1132
Tıklama
0
Öne Çıkarma
interneti superonline'a taşıma
K
10 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

arkadaş herkese merhaba
yeni oturduğum yere taşınalı 2 ay oldu bir hata yapıp Uydunet bağlattım sürekli kopma sorunu yüzünden başka hizmetlere geçmek istiyordum
tam bu nokta da superonline apartmanımızda kuruluma başladı.

kafama takılan soru şu benim uydunet aboneliği hem tv hemde internet bir arada bir kampanya kapıya gelen satışcı arkadaş bana cıkarılan faturanın 300 tl sini ödeyeceklerini söyledi ( bunun içinde tv kutusu gibi bedellerde var)

super online müşteri hizmetlerini aradığımda bana sadece internetin caymasını ödeyebileceklerini söylüyorlar fakat kapıya gelen bayiden gelen satışcı 300 tl ödeyeceklerini müşteri hizmetlerinin konuyu bilmediklerini söyledi hatta sözleşmeye madde de ekleriz dedi

kafam çok karıştı nedir bu işin doğrusu bu tarz bir olay başına gelen var mı ?



P
10 yıl
Onbaşı

Bu kapıya gelen kişiler satiş başına komisyon aldıkları için ürünü satmak için herşeyi söylerler sonrada bir daha zaten o kişiyi bulamazsın, gerekirse 2-3 defa ara superonline'i her müşteri temsilcisi aynı şeyi söylüyorsa anlaki iş yaş.



K
10 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

cevap için teşekkürler
işin garip kısmı sözleşmeye madde ekleriz merak etmeyin demeleri benimde kafama yatmadı
madde eklersek hak talep edebilir miyim



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.