Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
0
Cevap
331
Tıklama
0
Öne Çıkarma
PS4 PSN HESAP İLE İLGİLİ SORU?
O
10 yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

Merhabalar arkadaşlar, biliyorum belki bu tarz soru çok fazla soruldu ve sıkılmış olabilirsiniz. Ama okuduğum konularda pek açık bir cevap alamadığım için bu soruyu sorma ihtiyacı duyuyorum. Tecrübesi olan arkadaşlar yanıtlarlar ise sevinirim. ..

İlk olarak öğrenmek istediğim, PS3'te kullanmış olduğumuz PSN adresini, PS4!'te de kullanmaya devam edersek bir dezavantajı veya avantajı olur mu ? Mesela Plus hesabım şuanda Mart'a kadar devam ediyor ve boşta.

İkinci sormak istediğim ve asıl mesele ise; PS4 sisteminde A ve B kullanıcı olarak iki kullanıcının hesabının olduğunu varsayalım. Ben farklı bir mail adresiyle PSN'den oyun alıp bunu PS4 sistemime C kullanıcısı olarak kaydettikten sonra, tekrardan A veya B kullanıcılarına dönüp, C kullanıcısının aldığı oyunu oynayabilir miyim ? Eğer oynayabiliyor isem, C kullanıcısının hesabını satarken yine PS3 sisteminde olduğu gibi hesabı deaktif edip mi satıyorum yoksa farklı bir prosedürü var mı benim kaçırdığım ?...

Şimdiden yanıtlar için teşekkür ederim...



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.