Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
3
Cevap
919
Tıklama
0
Öne Çıkarma
MSI Z87 G45 Gaming killer network kartı sorusu
B
10 yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

Arkadaşlar selam, dün yeni bir sistem aldım, mainboard MSI g45, üzerinde killer Ethernet adaptörü var. Ancak benim wireless modem başka odada duruyor, ben de usb bi wireless modül ile PC'den bağlanıyorum modeme.
Network connectionlardan bakınca doğal olarak killer adapter'da unplugged cable diyip çalışmıyor. Bu sorunu nasıl çözerim, bu killer adapter çalışacak diye illaki modemden network kablosu mu çekmek gerekiyor?



S
10 yıl
Çavuş

Dostum bende de aynı karttan var, wireless ile baglanırsan, killer ethernet çalışmaz haliyle sen bilgisayarı wireless usb ile baglamıs oluyorsun. Ethernet ile baglayınca sıkıntın cözülür ama cokta bir degişiklik olmuyor söyliyim




Bu mesajda bahsedilenler: @batuhano
T
10 yıl
Yarbay

Anakartında ıntelin wireless adaptörü varmı varsa anakart ile beraber gelen wireless/bluetooth adaptörünü anakartına monte edip kablosuz bağlantı sağlarsın.Ayrıca ethernet kablosu bağlamadan killer networkü çalıştıramazsın.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Terminator T-800 -- 22 Aralık 2013; 15:07:03 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @batuhano
B
10 yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

Selamlar,

Evde bitane wireless router vardı, onunla şöyle bir şey yaptım, Bi tane bridge kurdum ve şimdi bu reuter üzerinden Ethernet ile killer karta giriş yapıyorum. Biraz uğraştırdı ama çalışıyor :)

YArdımcı olmak için mesaj atan herkese çok teşekkürler :)



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.