Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
9
Cevap
1679
Tıklama
0
Öne Çıkarma
SUPERONLINE GALAXY TAB 3 24 AY +SES SAHTEKARLIĞI
P
10 yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

07.12.2013 tarihinde kat maliki olarak ikamet ettiğim mülküme fiber internet adı altında 50mb/100gb+ses-
galaxy 3 tablet 24 ay taahhüt +ses isimli kampanya
ya dan yararlanarak internet aboneliği sağlandı..

değerli (Barış iletişim ) superonline satıcılarının ''3 GÜN İÇİNDE KURYE İLE EVİNİZE KADAR GELECEK'' dediği galaxy tab3 teslimi için

ocak 15 2014 ve sonrası hatta mart başı gibi tarihler
verilmektedir..

elinde olmayan ürünü YALAN BEYAN İLE pazarlayarak rant
sağlamaya çalışan SUPERONLINE ı ticari ahlakın gereğini uygulamaya davet ediyorum.

LÜTFEN SÖZÜNÜZÜ TUTUNUZ VE SÖZLEŞME GEREĞİNİ YERİNE GETİRİNİZ.

hızlı erişim: 0507-245-43-29

< Resime gitmek için tıklayın >


-------------------------- ----------------------------------------------------

2006 dan beri aktif sayılabilecek bir dh üyesiyim ilk defa bir firma için bu sözleri sarf ediyorum

yukarıdaki metin şikayetvar.com a yeni açtığım bir konunun kopyasıdır...

benzer problemi yaşayanlar var ise lütfen burada paylaşsın abone olmayı planlayanlar a kılavuz olsun





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi posıtıve -- 19 Aralık 2013; 19:52:36 >

R
10 yıl
Yarbay

Superonline' ın suçu yok ki burada. Barış iletişim olarak yetkili satıcıların yaptığı bir tezgah bu. Bence hakkınızı Barış iletişimle irtibata geçerek aramanız daha doğru olur.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
P
10 yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

quote:

Orijinalden alıntı: skidproof

Superonline' ın suçu yok ki burada. Barış iletişim olarak yetkili satıcıların yaptığı bir tezgah bu. Bence hakkınızı Barış iletişimle irtibata geçerek aramanız daha doğru olur.

x iletişim y iletişim in kurulum yada sözleşme yapmış olması farketmez sağlayıcı firma olan asıl muhatap superonline dır. sözleşmede sol üstte büyük punto lar ile superonline yazmaktadır


Bu mesaja 1 cevap geldi.
C
10 yıl
Er

Banada 3-7 gün dediler .Beni aramışlar geri dönüş yaptım 15 Ocak falan derken kadın lafı ağzına tıktım.Şirketinize konuşuyorum şahsınıza değil diyerek başladım. Sonra 2 gün sonra teslim edilecek dedi.3.gün aradım başka bir temsilci 15 Ocak falan demeye başladı.
Bana söylenenen bu bu dedim. Superonline müşteri temsilcisinede Nova Bilişim'ede aynısını söyledim.Sözleşmeye uymak bir tek benim yükümlülüğüm değil dedim. Ses kayıtlarını dinleyin insanları evde bekletiyorsunuz sonra yok şimdi git haftaya gel diyorsunuz dedim. 30 dakika sonra kapıma getirdiler araçla tableti.

Açtım iki üç baktım şimdi de satıyorum 265 liradan Bedavadan geldi nasılsa.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi civerest -- 21 Aralık 2013; 11:09:52 >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
F
10 yıl
Binbaşı

Size satan arkadaşa o şekilde bilgi verildiği için o da mahcup durumdadır emin olabilirsiniz. Bayilerde tablet yok şu an hiçbir şehirde. Beklenenin üzerinde talep olunca yetişmedi malesef böyle bir sıkıntı mevcut.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
M
10 yıl
Yarbay

Bende ilk gorusmemde kampanyayı kabul ettım teslim ile ilgili bilgi vermediler sizi arayacaklar dediler daha sonra aynı mh beni 2 dk sonra arayarak tabletlerın 15 ocakta teslım olacagının bılgısını verdı boyle dedıklerı ıcın bende tamam dedım ama banada 3 gun ıcınde gelecek deyıpte 15 ocak a atsalardı bende sınırlenırdım acıkcası


Bu mesaja 1 cevap geldi.
P
10 yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

şuna eminim pek çok kişiye ilk gelen parti tükendi nasip bir dahakine denilecek nefret etmemek mümkün değil zaaten kendi alt yapıları yok ttnet den kiralayıp taşeron firmalarla bir şeyler yapmaya çalışıyorlar

isterim ki güçlü bir china firması tr de şu internet işine el atsın... yabancılar çok çok daha programlı ve kaliteli hizmet verir hiç değilse yalan hile hurda olmaz diye düşünüyorum .. hoş çin deki gibi nerede ise bedavaya 100mbit internet olmaz burda tabiiki

özellikle devletin isdihtam yaratmaya çalışan firmaların önüne elinden geldiğince taş koymaya çalışması ile fiyatlar ne hale gelir kimbilir..



M
10 yıl
Yarbay

Aynı kampanya paketine dahil oldum. Hafta içerisinde tarafınıza gönderilecektir denildi. Twitter aracılığıyla Superonline müşteri hizmetlerine tweet attım ve bana beş dakika içinde geri dönüş yapıldı. Temsilci tam 9 dakika boyunca bana durumu izah etti. Kampanyaya katılım yüksek seviyede olduğu için stokların tükenmesinden ve nakliyatın da gemi yoluyla yapılmasından dolayı gecikmeler olacaktır denildi. Bildirilen tarihten iki hafta kadar sonra elime geçti.

Kısacası elinizde ürün yoksa stoklarla sınırlı bir kampanya yapın diyor insan; ama burada işler böyle yürümediği için mağdur olan gene tüketici oluyor. Geçmiş olsun; umarım en kısa zamanda tabletiniz elinize ulaşır.


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @posıtıve
P
10 yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

şikayetvar.com da açtığım konu üzere 2 günde bir nazik bir hanım turkcellden arayarak evvelki gün kurduğu cümleleri tekrarlayıp nabız yoklamakta konuşmanın ana teması halen ayni değişen bir şey yok ocak 15 ve sonrası teslim



M
10 yıl
Yarbay

.......... aboneliginiz kapsaminda verilecek olan Samsung tabletiniz 23.01.2014 tarihinden itibaren teslim edilmeye baslanacaktir.

Bugün gelen sms hayirlisi bakalim daha ne kadar ertelenecekler daha görmez.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.