Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
6
Cevap
1789
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Ttnet Tek şifre nedir?
U
10 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

Ben ttnet fiber internet kullanıyorum normal hız 21mb. 80 gb.dan sonra 4 mb.e düşüyormuş, şu anda net yavaşladı aylık kullanımım şu anda ne kadar onu öğrenmek istiyorum. Ttnet kota sorgulamada tekşifre filan istiyor nedir bu? Ücretli midir?



V
10 yıl
Yarbay

Hayır ücretsizdir.Tüm ttnet servislerinde kullanabileceğiniz ortak hesap oluyor.Yani aynı kullanıcı adı ve şifre ile tüm ttnet servislerine erişebiliyorsunuz.Daha önceden tek şifreniz yok ise aşağıdaki adresten bir adet oluşturabilirsiniz.
https://teksifre.ttnet.com.tr/kullanici-islemleri/inputtckn/?ref=c4b44fb0-0487-4986-8061-a77d64c499ac


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @Urbit
U
10 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

Teşekkürler hocam



P
10 yıl
Yarbay

Kota sorgulamayı Allah zeval vermezse şu linktende yapabilirsiniz:
https://adslkota.turktelekom.com.tr/adslkota/login_tr.jsp


Bu mesaja 1 cevap geldi.
U
10 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

L
10 yıl
Yüzbaşı

benimde üyeliğim vardı devir aldım 1 aydır giriş yapamıyorum online işle mlere ttnet müşteri hizmetlerini aradım kayıt oluşturdular daha çözemediler bekliyorum ara ara aradım sistemleri günceleme varmış vs vs vs....


Bu mesaja 1 cevap geldi.
C
10 yıl
Yüzbaşı

arkadaşlar, ttnet üyeleri tekşifre uygulamasını tiwibu web servisindede kullanılabildiğini duydum. yanlız çekiniyorum, acaba bu tekşifre servislerini kullandığımızda faturalara herhangi bir ek ücret yansıyormu?



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.