Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
3
Cevap
3920
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Samsung M3 Portable Harddisk Sorunu
P
10 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Arkadaşlar merhaba,Samsung M3 Portable 1TB harici hdd'mi bilgisayara taktığımda bilgisayarımda görmüyor.Aygıt yöneticisinde disk sürücülerinde samsung portable olarak gözüküyor.Disk yönetiminde de aynı şekilde gözüküyor. Hatta başlat çubuğu sağ alt köşede aygıtı güvenle kaldır bile çıkıyor. Fakat bilgisayarımda göremiyorum.Harddisk aygıt yöneticisinde düzgün çalışıyor diyor ayrıca harddiskin ışığı yanıyor.Bu sorunu nasıl çözebilirim?İçindeki bilgileri mutlaka kurtarmam gerekiyor.Yardımcı olursanız çok sevinirim.



H
10 yıl
Yüzbaşı

Merhaba,

diske kulağınızı dayayıp motor dönüyor mu diye kontrol edin. 2.5" disklerde genellikle okuma yazma kafaları plaklara yapışarak motorun dönmesini engeller. Bu durumda sinyal sesini anımsatan kısık bir ses duyulur.



< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @PeBur_
P
10 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

hocam disk gayet güzel bir biçimde dönüyor çalışmasında bir problem yok. benim problemim bilgisayarımda görmemesi ve içindeki bilgilere ulaşılamaması


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @hd_doctor
H
10 yıl
Yüzbaşı

Diskin sağlam problemin yazılımsal olduğu durumlarda genellikle diski biçimlendir uyarısıyla karşılaşılır. Disk yönetiminde diski doğru kapasitesi ile görüyorsanız normal şartlarda diske erişebilir olmanız lazım.

Find and mount adında basit bir yazılım var. Bununla kayıp bölümleri bulup mount ederek dosyalarınıza ulaşabilirsiniz.



< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @PeBur_
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.