Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
0
Cevap
1202
Tıklama
0
Öne Çıkarma
SORUN BÜYÜK-FİYAT YÜKSEK-TAVSİYE LAZIM
K
10 yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

Arkadaşlar evlilik arefesindeyiz, bu yüzden buzdolabı araştırıyoruz ya da ben araştırıyorum.arçelik, bosch, profilo ve siemens bayiileri tanıdık olduğu için elden taksitle alışveriş yapma şansımız var ama marka ve model sıkıntısı çekiyoruz.arçelikte bize sunulan model 2398 cniy bu model hakkında bilgim yok ama şık görünen ve dondurucusu bi hayli büyük olan bi model,bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim, boschta ise KGN57PI34N modeli var, bu modelin de soğutucu bölümü büyük ama dondurucusu daha küçük, neyse arkadaşlar bunlar detay.yukarda saydığım markalardan bana inox kaplama,500-550 lt civarı, 70 cm genişliğinde bi dolap lazım 2600 tlye kadar buzdolabı önerilerinizi bekliyorum.

bir de profilo-bosch arasında kalite farkı çok mudur?profiloda 2600 civarı olan siyah cam kapılı dolap boschta 3300 civarında, aradaki farkın nedeni kalite farkı mı?



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.