Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
1
Cevap
2148
Tıklama
0
Öne Çıkarma
iTunes'ten telefonuma müzik atamıyorum
İ
11 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

iTunes'ten diğer kullanıcıların aksine oldukça memnunken gereksiz bir hatayla karşılaştım.
Önceden telefonumu pc'ye bağladıktan sonra müziklerimi sürükle-bırak işlemiyce kolayca aktarabiliyordum. Fakat bilgisayarıma format attıktan sonra iTunes'te cihaz menüsündeki seçenekler kısmının en altından "Müzikleri ve videoları elle yönet" seçeneğini işaretlemeye çalıştığımda "*** adlı iPhone *** üzerindeki başka bir iTunes arşiviyle eşzamanlanıyor. Bu iPhone'u silip bu iTunes arşiviyle eşzamanlamak ister misiniz? (Bir iPhone aynı anda yalnızca bir iTunes arşiviyle eşzamanlanabilir. Silme ve eşzamanlama, bu iPhone'un içeriğini bu iTunes arşivinin içeriğiyle değiştirir)" uyarısını alıyorum.

Sil ve eşzamanla seçeneğine tıkladığımda ise "Bu iTunes arşivi boş. *** adlı iPhone'u bu arşive bağlarsanız iPhone'daki parçaların tümü silinecektir. Sürdürmek istediğinizden emin misiniz?" şekline bir uyarıyla karşılaşıyorum.
Cihazımdaki müzikleri silmeden yeni müzikler eklemenin bir yöntemi var mıdır? Tam bir iTunes acemisiyim, detaylı anlatabilirseniz sevinirim.

iTunes versiyonu: 11.1.1.11
Cihaz versiyonu: iOS 7.00





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iea96 -- 15 Ekim 2013; 21:33:54 >

W
11 yıl
Moderatör

iTools'u deneyin hocam.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.