Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
1
Cevap
654
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Yurt Dışında En Uygun Fiyatlı Operatörler
J
11 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Bi çoğunuz zaman zaman yurt dışına seyahat ediyor fakat yurt dışında harcanan para değilde gsm operatörüne bayıldığınız para daha çok oluyor bu başlıkta siz kendinize uygun olan sim kartı seçin diye link atıyorum kesinlikle reklam amaçlı değildir
takıp edeceğiniz forum sitesi
orjinal dilhttp://www.prepaidgsm.net/forum
türkçe çevirihttp://translate.googleusercontent.com/translate_c?depth=1&hl=tr&ie=UTF8&nv=1&prev=_m&rurl=translate.google.com.tr&sl=auto&tl=tr&u=http://www.prepaidgsm.net/forum/index.php%3Fs%3D794fc7917855421de5315626186dade1&usg=ALkJrhiZXX6blk6PhJhbtqwSrOCdXUH7qQ
bu başlıkta 3 adet sim kart tanıtım sayfası var 190 ülke ile anlaşmalı
http://www.prepaidgsm.net/forum/showthread.php?t=913





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi juske -- 13 Ekim 2013; 3:30:01 >

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >

S
11 yıl
Yarbay

Ben Vodafone kullanıyorum. Almanya'da da olduğundan Turkiye'dekilerin en ucuzu. Turkcell ve Avea faturaya geçiriyorlar. Konuşmanın yanında iPhone veya Samsung Galaxy S4 gibi bir telefonu yurtdışında kullanırsan internet içinde ayrıca geçirirler.

Avrupa'daki operatörler Avrupa Birliği (EU) ülkelerinde dolaşırken sanki yurtiçi konuşma yapıyormuş gibi ücretlendirme için çalışma yapıyorlar. Dikkat edin bu özellik Turkiye'deki operatörler için geçerli olmayacak. Çünkü Kazakistan'ı Avrupa Birliğine (EU) aldıkları halde Türkiye'yi daha Avrupa Birliği'ne (EU) almadılar. wikipedia'da kazakistan haritasına bakın. Ural dağları avrupa ve asya arasında doğal sınır kabul edilir. Kazakistan'ın sadece %5'i ural dağlarının batısındadır. Türkiye'deki Trakya bölgesi gibi düşünün.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.