Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
5
Cevap
860
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Yazıcı tavsiyeleriniz
D
11 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

Merhaba arkadaşlar.
Elimde epson stylus dx4050 var. Bu yazıcıyı 100 tl gibi bi fiyata almıştım zamanında. Ama gel gelelim kartuşların hepsini değiştirmek istediğimde 120tl civarı para ödüyorum.
Dolumunu kendim yapabildiğim kartuşlar aldım. Onların da baskı kalitesi kötü.
Bana orjinal kartuşuna servet ödemeyeceğim ya da dolum yapabileceğim ama baskı kalitesi güzel olan kartuşa imkan sağlayan, tarayıcısı, fotokopisi olan bir alet lazım. Yazdırma hızı da yavaş olmazsa tadından yenmez.
Yazıcı fiyatlarını bilmediğim için bir limit veremiyorum. Siz bu saydıklarımı karşılayabilecek yazıcıları önerirseniz sevinirim.



D
11 yıl
Yüzbaşı

Eğer 4050 yazıcınız ve kartuşlarınız hala çalışır durumda ise; buradaki kullanıcıların da tavsiyesi ile hareket ederek kaliteli mürekkep alın ve yazıcınızı kullanmaya devam edin. Mürekkep seçeneği çok bu sektörde, bir firmanın ürünü sorunlu diye orijinale yönelmeniz tasarruf açısından size artı yönde bir dönüş oluşturmaz. Piyasada mürekkep kalitesi kullanıcılar tarafından güven oluştumuş ve ürünlerinin arkasında duran bir firmayı tercih ederseniz sıkıntı yaşamazsınız...


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @david_caruso
D
11 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

Şuanki yazıcım sorunlu. Sayfanın yarısını yazdırmıyor fotokopide falan. Kafasına göre takılıyor. Yeni yazıcı şart yani.


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @dolankartus.com.tr
D
11 yıl
Yüzbaşı

Canon MG5350 veya 5450 modellerine, daha ucuz segmentte istiyorsanız Epson XP-202 veya 205 modellerine bakın.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
D
11 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

Canonlardan biri olabilir. Zaten fiyat olarak aynılar hemen hemen. İkisinin fazla farkı yok herhalde birbirinden. Canonlardan birini aldığım taktirde önerebileceğiniz dolan kaliteli kartuş var mı ?




Bu mesajda bahsedilenler: @dolankartus.com.tr
D
11 yıl
Yüzbaşı

İki yazıcı içinde dolankartuş ve mürekkep sistemleri internet sitemizde mevcut ve sorunsuz. Forumda ürünlerimizi kullanan arkadaşların da yorumlarını alabilirsiniz size fikir vermesi açısından...





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dolankartus.com.tr -- 9 Ekim 2013; 21:15:30 >


Bu mesajda bahsedilenler: @david_caruso
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.