Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
3
Cevap
41106
Tıklama
0
Öne Çıkarma
İndirimli Öğrenci Kartımı Kaybettim Ne Yapmam Gerekiyor ?
N
11 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Merhabalar.

İndirimli öğrenci kartımı [İstanbulKart] bugün bi yerde düşürdüm bir türlü bulamadım tekrar çıkarmak için ne yapmalıyım? Ek bir ücret, ceza v.s talep ediyorlar mı ?

Yardımcı olursanız sevinirim.



A
11 yıl
Yüzbaşı

quote:

Kayıp-Çalıntı Kart Bildirimi / Yenileme İşlemi / Usulsüz Kullanım

Kartınızı kaybetmeniz/çaldırmanız durumunda 444 1871 - Çağrı Merkezimizi arayarak kartınızı kullanıma kapattırmanız gerekmektedir. Aksi halde kartınızın bir başkası tarafından kullanılması halinde usulsüz kullanım ücreti ödemek durumunda kalabilirsiniz.


ilk çalıntı/zayi durumunda 10 TL ücret alınmaktadır, ikinci ve üçüncü çalıntı/zayi durumunda 20 TL, dördüncü çalıntı/zayi durumunda ise 40 TL ücret alınmaktadır.



Bende bugün basvurdumda ordan okumustum :)



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
C
11 yıl
Binbaşı

benimde kartım kırılmıştı gittim kırık kartı getirmediğiniz için kaybettinizi olarak sayıyorum ondan 20 lira verin dedi ne sinirlenmiştim 10 lira alsaydı akbille doldurup yemek yiyecektim yok kardeş illa kırık kartı getircem otobüste aç sussuz milletten akbil dilendim he birde sakın hasanpaşadakine gitme bu kadar kötü muamele olmaz utnamsalar kalkıp dövcekler



N
11 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Hocam ilgin için teşekkür ederim yarın sabah arayacağım. :)

@
ismail abinin ataları


Anladım hocam,arkadaş paylaşmış zaten 10 Tl'ymiş fazlasını vermem zaten ilk çağrı merkezini arayacağım.Gideceğim şube Bağcılar Belediyesi'ndeki olucak alırkende oradan almıştım.

@kutay3757




Bu mesajda bahsedilenler: @kutay3757
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.