Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
3
Cevap
489
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Dizüstü bilgisayarım donuyor...
R
11 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Bilgisayarın başında isem saatlerce açık kalsın kesinlikle donmuyor, sadece yavaşlamalar falan oluyor bazen. Ama internetten film indirmek amacıyla açık bıraktığım zaman, yani mausa hiç dokumadan hiçbir işlem yapmadan bıraktığım zaman yaklaşık 2-3 saat civarında donuyor. HDD ışığı sönüyor sadece çalışma ışığı ve wirelees ışığı açık kalıyor ve hiçbir işlem yapılamıyor.

İnternette o kadar araştırma yaptım hiçbirinde böyle bir sorunla karşılaşmadım. Genellikle bilgisayarlar işlem yap yada yapma donuyor, ama benim dizüstü işlem yapmayınca donuyor, birşeylerle meşgul olurken kesinlikle donmuyor.

Ne olabilir böyle bir sorunla karşılaşan oldu mu hiç acaba??

Bu arada işletim sistemi wista, core2 duo 2.40 ghz, 4gb ram , geforce 9300m g 256 mb nvidia ekran kartı var ve cihaz 5 yıllık



S
11 yıl
Yüzbaşı

Bios güncellemeyi dene chipset guncelle


Bu mesaja 1 cevap geldi.
S
11 yıl
Yüzbaşı

Denetim masası güç seçeneklerinden ayarları Ekranı ve hdd yi hiçbir zaman kapatma seçeneğini seçerek çözüme ulaşabilirsin.
@rating


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @rating
T
11 yıl
Er

Bahsettiğiniz sorun bendede olmuştu servise götürdüm bilgisayarımı iyice baktılar denediker ve sorunu işletim sisteminde buldular yanlış driver lar yüklemişim güç seçeneklerini bozuyo. İspatta ettiler. Kocaeli ilindeysenwww.kocaelibilgisayarservisi.com adresinden adres ve tel nolarına ulaşabilirsin yardımcı oluyorlar. İnşallah sorununu çözersin çok uyuz bi durum.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tekniktim -- 28 Eylül 2013; 0:26:53 >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.