Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
2
Cevap
920
Tıklama
0
Öne Çıkarma
2006 C4 1.6 sxpk almak üzereyim yardım ???
M
11 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var. Şuan 2006 model 1.6 sxpk bir c4 almak üzereyim.Araç 2. sahibinde ve 68000 km de lpg yok. Arka sağ kapı da işlem olmuş sadece servis bakımlı. Yapılan işlemde serviste kayıtlı. Bunun haricinde başka bir şey yok araçta. 23000 tl ye bıraktı en son fiyat bu.

Fiyat uygun mu? Ayrıca daha önce peugeot 307 kullandım fakat citroen hiç kullanmadım. Bulunduğum yerde yollar stabilize (taş döşeme) yol. Bazı yerlerde böyle yollarda aracın plastik aksamından çok ses geldiğini okudum doğru mudur?

307 içinde benzer şeyler söyleniyordu fakat hiçte öyle değildi. Bu durum c4 de nasıl?

Aracı bugün yarın alıcam acil bilgiye ihtiyacım var yardımcı olursanız sevinirim.



K
11 yıl
Teğmen

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-citroen-daha-dusuk-km-yok-boyasiz-hatasiz-tertemiz-133533258/detay

Yukarıdaki aracı tavsiye ederim. Şişli Belediyesinde çalışan bir arkadaşım satıyor. Sportage alacağı için satıyor. Araç temiz ve ikinci sahibinden, içi dışı çok güzel 8 havayastığı felan var. 23.000'e bırakacak. Şimdi yurtdışında olduğu için telefonu açmayabilir ama Pazar akşamı dönecek.

Sorularınıza gelince, ben 2007 dizel C4 sahibiyim ve bozuk yollarda rahatsızlık yarattığını itiraf edebilirim. Kağıthane'ye eşimi bıraktığımda babamların megane II'sinin daha konforlu olduğunu fark ediyorum. Ancak onun dışında da bir rahatsızlığı yok. Eğer plastik sesinden kastınız bir doblo taksi gibi gacır gucur seslerse bunlar C4'te olmaz. Sadece süspansiyon sesi olur, o da sert süspansiyona sahip olduğu için. Ayrıca bu sert süspansiyon da oldukça güven ve keyif vericidir. Viraj alırken ya da dalgalı yollarda araba hızlıyken zıpladığında aracınıza güven duyarsınız. Araba yatmıyor da kaymıyor da... Konfordan ödün verirsiniz ama yol tutuşu övgüye değer gelir.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
M
11 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Hocam öncelikle ilgilendiğin için saol. Linkteki araç rengi dışında çok güzel. Fakat ben İzmir deyim ve işlerim sebebiyle İstanbul a gitmeye vaktim yok. Ayrıca rengi çok kötü aracın tabi bu benim şahsi fikrim.

Ama bu araç 23000 tl ise benim baktığım aracı almam. Çünkü iki adet hasar kaydı var bir kapı saçı değişik.

Senin anlattıklarına göre peugeot 307 den bir farkı yok ses anlamında C4 ün. 307 de süspansiyon sesi vardı sadece. İnternette araştırma yaptığım zaman okumuştum plastik aksamdan gelen sesleri fakat internette bazen yanıltıcı olabiliyor.

Ben senin söylediklerine dayanarak C4 aramaya devam edicem linkteki gibi bir araç buluncaya kadar. Tekrar teşekkür ederim.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.