Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
4
Cevap
599
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Tüketicinin Kombi servis beklentileri
_
11 yıl
Er
Konu Sahibi

Biz ısıtma ve soğutma sistemleri hizmetleri veren bir servis ekibiyiz.Yıllardır servis hizmetlerimizi aralıksız sürdürüyoruz.Tecrübemiz son yıllarda şunu gösterdi ki servislere karşı memnuniyetsizlik yüksek düzeyde.Şimdi siz değerli kombi kullanıcılarına soruyoruz.Bir kombi ve ya diğer servislerden beklentileriniz veya önerileriniz nelerdir ? Belki böylece kalite arttırımına faydanız dokunabilir.Alacağınız servis hizmetlerinde istediğiniz standartlar göz önüne alınarak servis hizmeti verilir.




_muhammedfatih bu mesajı paylaştı
A
11 yıl
Binbaşı

ben tüketici olarak üreticilerin 5 yıl 7 yıl gibi garantili mal üretiyoruz safsatalarına sahtekar servis anlayışı yüzünden inanmıyorum. kullanıcı hatası diyerek bu garanti olayını yalan hale getirerek milleti kendilerinden soğutuyorlar. bir kart arızası nasıl olur da kullanıcı hatasından meydana gelir. tamam kombi su kaçırır bende servis çağırmam o su kaçağı da karta zarar verir anlarım. elektrik şebekesinden dolayı arızalan karta kullanıcı hatası demenin neresi mantıklı adam gibi cihaz yaparlar voltaj koruması yaparlar o kart şebekeden dolayı arıza yapmaz. birde parça fiyatları evlere şenlik piyasada satılan tutarın 3-4 katı fiyat verirler milleti kendilerine düşman ederler. ondan sonra da mahalle aralarında kendilerine rakip çıkan tamircilere ateş püskürürler.
bilmem anlatabildim mi?


Bu mesaja 2 cevap geldi.
Z
11 yıl
Yarbay

+1000



M
9 yıl
Er

Kurumsal çalışan servislerin böyle usulsüz davranışlar sergilediğine pek rast gelmedim


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @akula06
T
9 yıl
Yarbay

Garantisi bitmiş kombiye sıcak suda ısı dalgalanması nedeniyle servis çağırdım....Geldi....Gaz valfi değişecek 350 lira dedi......Peki dedim...Markasız bir ürün getirip taktı..Üzerinde marka yok.....Çalıştırdık yine aynı......Sonra baktıki sıcak su musluğu çok kısılmış...Lavabonun altından aşağıdaki musluğu açtı kombi gürül gürül çalışmaya başladı...dalgalanma yok...Eski çıkanı almak istedi ...Vermedim...Hem 350 lira hemde orjinal sağlam gaz valfi alıp gidecekti...Alamadı.....Gaz valfini evde saklıyorum...İsteyene satarım... Bu anlattığım olay geçen kış yaşandı......Asıl konu.....BÜTÜN İNSANLAR BİR GÜN ÖLMEYECEKMİYİZ ??? Yaptıklarımızın hesabı sorulacak....Kul hakkının affı tövbesi yok...Ancak helallik alırsan kurtuluyorsun...Bu aç gözlülük doymazlık ne ???? Bilmiyorum....





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taşkafa -- 3 Ekim 2015; 23:58:44 >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.