Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
14
Cevap
1185
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Zone Alarm 65_722_000_en sürümünde hata
M
18 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

yav arkadaşlar ben zone alarmı epiydir kullanırım ve bütün ayarlarına alıştım, artık bana bir engel teşkil etmediğinden kolaylıkla kullanıyorum. en son güncellemesi olan 65_722_000_en.exe dosyasını zonelabs sitesinden indirdim ve kurmaya kalktım, ne dizüstünde, nede masaüstü bilgisayarımda kuramadım. daha doğrusu sorunsuz setupluyor ve herzamanki gibi açıp kapamak için izin istiyor, tamam diyorsunuz ve bilgisayarı yeniden açıp kapatıyor ama zone alarm otomatik olarak çalışamıyor, çalışan programları kontrol etmek için ctrl+alt+del tuşu ile görev yöneticisine girdiğimizde zone alarmın çalıştığı görülüyor ama sadece 56 kb bir ram yiyor, buda çok az, başka zaman çalışırken 3 mb tın biraz altında bir ram yiyordu, neyse manüel olarak çalıştırmak için başlattan bütün programları ve zone alarmı buluyor ve tıklıyorum, bu programa erişim yetkiniz olmayabilir, erişilemiyor hatası veriyor, sınırlı kullanıcıda bu işlemi yapmıyorum, bilgisayar kullanıcısı bir hesapta yapıyorum, hatta siyip yeniden adminastrator olarak denedim yinre aynı sonun çıktı, inat ettim bir şeymi bulaştı diye format çekip yeniden kurdum çık düzelmedi, bende bir önceki versiyonu yeniden kurdum, bu sorun hakkında bi bilgisi olan varmı. birde kaldırmayı deneyip yeniden yüklemeye kalktığınızda yeniden yüklüyemiyorsunuz, bu seferde truevectör çalışıyor, bunu kaldırıp yeniden installeyin türü bir uyarı karşıma çıkıyor, neyseki regclaenen programı ile bu truvector denen şeyi kaldırıp yeniden yükleyebiliyorsunuz, yoksa windowsun kendi program kaldırıcısı ayrı bir program olarak bu truevectoru görmüyor ve kaldırmıyor. deli oldum, bur uyuşmazlıkmı var, bileniniz varmı hıııı



:
18 yıl
Yarbay

son bildiğim 2 yeni sürüm çıktı ikisi de hatalı,

98 ile Me desteğini kesmeye çalışırken bozdular yazılımı

bende başka firewall'e geçtim

outpost kullanabilirsin

http://dl2.agnitum.com/OutpostProInstallEs.exe

ama ben pek soru sormayan Mcafee kullanıyorum


Bu mesaja 1 cevap geldi.
M
18 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

program çalışmıyor kesinlikle, ben en az iki eski sürümünü sakladığımdan çalışabilir durumdaki zlsSetup_61_744_001_en.exe sürümünü yeniden yükledim ve kullanmaya devam ediyorum, umarım kısa sürede hatasız bir sürümünü yayınlarlar. birde bu güvenlik yazılımlarının ıcığını çıcığını bilmeszeniz, ayarlarını yapamazsanız internete adım attırmıyorlar, bu yüzden şimdi yeni bir program yüklemek işime gelmiyor, yeni ayarlama özelliklerini öğren, kurcala, çıldır, yapmaya uğraş bidaha çekemem, hazır zone alarmı iyice öğrendim, bidaha ugraşmayım diyorum, kısa zamanda yeni bir sürüm çıkarsa yeniden indirip deneyeceğim.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
D
18 yıl
Yarbay

D
18 yıl
Yüzbaşı

Aynı problemi ben de yaşadım,kesinlikle bu sürümü kurmasın kimse


Bu mesaja 1 cevap geldi.
M
18 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

zone alarmın zlsSetup_65_731_000_en.exe sürümü çıkmış, bunu deneyen oldumu, çalışıyormu, kurayımmı,. yeniden çalışmayacak ve kafayı yedirecekse uğraşmak istemiyorum, deneyen oldumu bir sorayım dedim


Bu mesaja 1 cevap geldi.
K
18 yıl
Yüzbaşı

Arkadaşlar program gayet güzel çalışıyor, izin verince . Esasen bu bir hata bence, kullanıcı bunu yapmak zorunda değil sonuçta. PC lerimden birinde bu anlatacaklarıma gerek duymadan kurulum oldu ama diğerinde XP home var ondanmıdır bilemem bu dediğiniz olay başıma geldi, izniniz yok olayı. Şimdi mersan0 kardeş bak şu dediklerimi yap ve 6.5.722 çalışsın.

başlat çalıştır a gir ve regedit yazıp enter la. daha sonra "HKey-Local-Machine" den "Softwares" kısmına gel ve oradan "Zone Labs" klasörüne sağ tıklayarak izinleri seçeneğini tıkla ve ZA ı kullandığın kullanıcıya "tam denetim" ve "oku" olarak görülen izinleri ver şeklinde işaretle. küçük kutucuklar var onları. sonra pc yi başlat. ZA nın kendi forumundan okudum yaptım ve çalıştı bende. kolay gelsin.

< Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kerub -- 15 Ağustos 2006; 22:26:37 >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
M
18 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

hay sağolasın bir deneyeyim

aslında zlsSetup_65_731_000_en.exe sürümünü kurdum ve bu sefer sorun çıkarmadan çalıştı ve epiy bir süre sonra zone alarmı update etmiş oldum. ama kurduktan sonra yeniden başlatıyımmı diye soruyor ya, tamam dedim, kapadı ve açarken mavi ekran geldi ve bilgisayar yeniden açılıp kapandı, sonra windowsu olağan başlat seçeneği ile yeniden windowsu başlattım ve hiç sorunsuz başladı bu zlsSetup_65_731_000_en.exe sürümü.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mersan0 -- 16 Ağustos 2006; 9:52:42 >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
K
18 yıl
Yüzbaşı

kardeş 731 i nerden buldun. 722 iniyor hala ZOnealarm Internet Security trial den, sitesinde Zonelabs ın.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kerub -- 16 Ağustos 2006; 17:00:57 >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
M
18 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

aşağıdaki adresi tıkla bir, sitesine şimdi yine gidip kontrol ettim, 731 var, indirilebiliyor dostum


http://www.zonelabs.com/store/content/company/products/znalm/freeDownload.jsp?dc=12bms&ctry=TR&lang=tr


Bu mesaja 1 cevap geldi.
K
18 yıl
Yüzbaşı

quote:

Orjinalden alıntı: mersan0

aşağıdaki adresi tıkla bir, sitesine şimdi yine gidip kontrol ettim, 731 var, indirilebiliyor dostum


http://www.zonelabs.com/store/content/company/products/znalm/freeDownload.jsp?dc=12bms&ctry=TR&lang=tr




Eyvallah kardeş. Naptın sorunu çözdünmü. Oldu mu.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
T
18 yıl
Yüzbaşı

Bende de KIS ile çakışmıştı, bilgisayar açılıyor, ZoneAlarm (pro) çalışmıyordu açılışta. Uninstall da edilemiyordu. Edilebilmesi için TrueVector servisinin durmuş olması gerekiyordu, ancak ne zaman işlemi sonlandır desem "Erişim engellendi" hatası alıyordum.


Neyse zor bela kaldırdım (birkaç kayıt defteri değişikliğiyle), bi süre firewall kullanmadım. Ardından format, ve tekrar zone alarm + kaspersky anti-virus. Sürüm 6.5.722. Şu an için ciddi bi problem yok. Bu son sürümde açığa çıkan sistem uyumsuzlukları giderilmesi şart.


Not: ZoneAlarm'ın antispyware bileşenini kullanmanızı tavsiye etmem. Yalnızca zaman kaybı.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
M
18 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

65_731 kurdum, sorunsuz çalışıyor dostum, şu ana kadar bir aksilik yaşanmadı ve alıştığım engelleyici olduğundan bir şikayetim yok, çalışmayan sürümde epiy bir sıkıntı çekmiştim, hatta başka engelleyiciler kullanayım demiştim ama sorunu kısa zamanda hallettikte başka program kurma ve alışma sıkıntısı çekmedim. ben zone alarmın sadece engelleyicisini kullanıyorum, virüs yazılımı olarak kasperskiyi casus engelleyici olarakda ad avareyi kullanıyorum ve menmunum şimdilik.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
F
18 yıl
Yüzbaşı

walla çalışmayan dediğiniz sürümü avastla kullanıyorum avast bir uyarı mesaj verdi zone alamı kurunca tam okumadan evete bastım hiçbir sorun yok şimdilik....

http://www.zonelabs.com/store/content/company/products/znalm/freeDownload.jsp?dc=12bms&ctry=TR〈=tr

bu versiyon tamamen free mi yani kısıtlama yada trial gibi saçmalıkları varmı?





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi felix -- 22 Ağustos 2006; 16:37:22 >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
M
18 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

ateş durarı firi ama ek özellikler ile kullanmak istersen 15 günlük olarak kullanırsın ama ek özellikleri tamamen gereksiz, ben badece ateş duvarını kullanıyorum, virüs için kasperski kullanıyorum, troja ve wormlarada etkili hem.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.