Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
1
Cevap
930
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Ek yerleştirmeden anlayan Tecrübeli arkadaşlar.
O
11 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

Herkes umarım istedigi yer ialmıstır. hayırlı olsun diyorum.

< Resime gitmek için tıklayın >

Durum bu. İlk tercihleri yapmadım fakat istediğim gibi olmadı şimdi ikinci tercih yazıcam devlet olmazsa ozel ama devlet olursa daha iyi olur dedim ve bi kaç üni cıkarttım aklımda olan uluslararası ticaret bölümüyle alakalı. Sizce gelme sansı nedir. Puanım bazılarından yüksek bazılarına da cok yakın. sizce puanlar yukselirmi? yani mesela 3 kişi acıkta kalmıs puanı bende az ama ek yerleştirmede benden yüksek puanlı olanlar tercih edermi. kusura bakmayın sabahdan beri kılavuzu okuyorum kafamı toplayıp cumleleri tamamlayamadım . umarım anlatabilmişimdir Şimdiden sagolun ..

mesela aydın üniversitesi , uluslarası ticaret 250. puanla almıs.

afyon karahisar 236 (benim puanımın altında merak ettiğim ben yer bulabilirmiyim) 4 kontenjan var.

cumhuriyet üniversitesi 249 puan 2 kişi acık. (Bütün okullar tm 1)

Evet ek yerleştirmelerde yerleşen , bi arkadaşı yerleşmiş olan, bilgisi olan arkadaşlar bu puanlar ne olur.cok sagolun he





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi o.gmc -- 22 Eylül 2013; 16:14:23 >

M
11 yıl
Er

Yerinde olsam yeniden hazirlanir onumuzdeki yil sinava girerdim.Hic bulasmazdim.Biliyorsun ek yerlestirmede baya tercih edilmeyen sehir ve univ ler olur.Kabul olsan bile sikilican ve yeniden sinava girmek zorunda kalican.(Yani genellikle boyledir)Sonrada okuldan gelen puan kirilmasiyla falan ugrasmak zorunda kalican.Ek yerlestirme tecrubem olmadi ama cevremden duydugum gordugum izlenimler bu sekilde.Yok illa bu yil universite kazanmam lazim diyorsan her sey gonlunce olsun.Basarilar.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.