Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
4
Cevap
841
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Michiko to Hatchin(2008)
L
11 yıl
Binbaşı
Konu Sahibi



Konu :Özgür ruhlu, çekici bir kadın olan "Sexy Diva" Michiko, kaçılması imkansız olan bir hapishaneden firar etmeyi başarır. Hatchin ise katı üvey ailesinden kaçan küçük bir kızdır. İkilinin yollarıolmadık bir biçimde kesişecek ve özgürlüğe doğru mümkün görünmeyen bir kaçışın macerası başlayacaktır.


--> Michiko ve Hatchin serisi, "Samurai Champloo" ve "Ergo Proxy" gibi serilerin çıktığı stüdyo olan Manglobe imzası taşıyor.Yönetmeliğini "Lupin the Third: Mine Fujiko to Iu Onna" nında yönetmenliğini yapan Sayo Yamamoto. Yani işin içinde çok iyi bir ekip var ki bunu seri boyunca hissediyorsunuz.

Bana göre Animasyonlar şahane,film kalitesinde her bölüm diyebilirim.Müzikler olağan üstü keza serinin Openining i "Shinichirō Watanabe" imzası bulunuyor.Seri kadın karakterler etrafında dönüyor diyebiliriz fakat bunuda hiç yadırgamıyacaksız hepsinin ayrı bir güzellik katmış diyebiliriz.Seriyi öne çıkaranda zaten karakterler e aralarında ki ilişkiler.

son olarak eğer bir "Cowboy Bebop" u "Samurai Champloo" yu izleyip beğendiyseniz sıradaki durağınız "Michiko to Hatchin"" olmalı

Animasyon: 10/10
Müzikler : 10/10
Hikaye : 10/9


Seriden bir soundtrack ile noktalayalım
Videoyu izlemek için tıklayınız



G
11 yıl
Yarbay

Değişik konusu olan bir seri,başlamamak için hiçbir neden yok.



M
11 yıl
Binbaşı

Güzel bir seriye benziyor yarın gece izleyeceğim.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
B
11 yıl
Binbaşı

Benimde hoşuma giden bir seri eğer "niye hep kız ya erkek niye yok" tarzı bir takıntınız yoksa rahatlıkla tavsiye edebilirim kendisini,çok büyük ihtimal de sıkılmadan zevkle izlersiniz. Aslında yorum yapmadan geçecektim ama kısa ve öz tanıtım çok hoşuma gitti, eline sağlık demeden atlamak istemedim gerçi sen mi yaptın alıntı mı bilmiyorum ama,kim yaptıysa hoş bi tanıtım olmuş.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
L
11 yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

konusu nu alıntıladım sadece diğer yazılar bana ait.Seriyi izlettirebilirsem ne mutlu



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.