Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
1
Cevap
1564
Tıklama
0
Öne Çıkarma
g555 ekran sorunu
C
11 yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

lenovo g555 serisi amd laptop 2010 5. aydan itibaren 3 yıl 3 ay sonra ilk sorunu ortaya cıkardı


genelde masaüstü olarak sürekli şarjda pil üzerinde kullanıldı . hiç format atılmadı 3 yılda. makine son 1 yıldır sürekli belli aralıklarla 7/24 saat acık kaldı . toz ve fan temizligi yapıldı düzenli olarak .. en son tomb rider lowda bitirmiştim . toplamda 10 a yakın oyun bitirmişimdir . daha cok internet için kullanıldı.


sorun zannedersem inverterden kaynaklanıyor . makineyi kapattıgımda veya ekran beklemeye gectiğinde görüntü gelmiyor siyah ekran .. harici ekrndan görüntü geliyor . mecburen harici monitöre baglı görüntü alıp bir kaç sefer sök cıkardan sonra görüntü laptopun ekranına geliyor . makine 2 haftadır sürekli acık bekleme modu kapalı .

galiba inverter ısındıktan sonra makine kapanmadıgı müddetçe sorun cıkarmıyor. bakalım ne kadar süre böyle gidecek . inverter degilde başka bir sebep olabilirmi bu soruna ?

ekran florasanı bitse şuan kullanamazdım veya inverter ölse hiç görüntü gelmezdi ? makina kapanmadıgı müddetce sıkıntı yok .

makine sıcaklıgı stabil 50-60 derece arası pil durumu iyi 1 saat adaptörde ısınma yok ısı stabil ...



C
11 yıl
Yarbay

Harici ekrandan görüntü alıyorsanız dediğiniz gibi kablo sıkıntısıdır ekranın kendi ışıklandırmasında herhangi bir sorun yoktur olsa aldığınız görüntüde sorun olurdu temassızlık olabilir sizin durumunuzda çok kişi gördüm.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.