Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
0
Cevap
1126
Tıklama
0
Öne Çıkarma
USA iPHONE5S UNLOCK
D
11 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Amerika'da 199 dolarmış ya ..

Şaka şaka ağzınızı bozmayın hemen, konular çok karıştı ve bir yerde okuduğumu bir daha bulamıyorum resmen. Bir arkadaş yazmıştı abd de ki unlockların modelini. Gece okumuştum ama yorgunlıktan yazamadım bir de ortalık sakinleşsin belki yazan çıkar dedim ama baktım yok.
Şu an applestore.us de unlock olarak seçenek var ama sadece att gözüküyor. Geçen satışta bu sitede yazmayıp sadece bazı satıcılardan öğrenmiştik ve bazı satıcılar unlock olarak satışa sunulmayacak ama bunları fullprice ödeyerek simkilitsiz olarak kullanabilirsiniz demişlerdi. Acaba geçen dedikleri 5S de gerçek olup unlock ürün olarak satışa sunulmayacak olabilir mi? Eğer böyle olursa 5deki bazı modellerde olduğu gibi mesaj atamama gibi problem yaşanabilir mi? Son olarak teknik açıdan gerçekten bilgisi olan arkadaşlar aşağıda linkte bulunan LTE tablosunu yorumlayabilirmi?

Link

Teşekkürler...



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.