Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
4
Cevap
1328
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Halı Yıkama makinesi ile Araba döşemesi temizleme
D
11 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

Arkadaşlar babamın arabası epey kirli.Aldığımızdada vardı 2 senedir falan lekeli.Artık temizleyim dedim.Evde halı yıkmam makinesi var(rembo mu ne deniyor)..Onun yıkasam etkili olurmu içine özel karışım falan atmam gerekiyor mu.Deneyimli arkadaşların fikirlerini bekliyorum..



K
11 yıl
Yarbay

dediğiniz kadar kirliyse en az 2-3 kere üst üste hafif kurumasını bekleyip tekrar temizlemeniz gerekebilir.. koslanın koltuk şampuanıyla yapabilirsiniz, suyuda az sıcak koyarsınız makinaya güzel olur diye tahmin ediyorum..


Bu mesaja 1 cevap geldi.
U
11 yıl
Binbaşı

cam gibi olur ben elimle sildim bu şekilde bile çok farketti makinayla süper olur. . . .özel karışımdan ziyade kalitesli halı yıkama şampuanı alman gerekiyor ben elde yıkama kosla kullandım. . .
http://forum.donanimhaber.com/m_79731160/f_//tm.htm#79731160





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uçanBalık -- 28 Ağustos 2013; 13:19:21 >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
E
11 yıl
Yarbay

öncelikle makineden su verip kaba kirini çektirin ardından amway loc,vinet vs gibi genel temzileyici sıkıp döşeme fırçası,lif,mikrofiber bez vs... ile silin durulayın.koltuğun kirine göre bu işlemleri tekrarlayın.suyunu iyi çektirin camlarıda hafif aralıklı bırakın 2 günde kurur


Bu mesaja 1 cevap geldi.
D
11 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

Kapı döşemelerini nasıl silmem gerekiyor ? fiat albe krem kapı döşemeleri var.Sildiğimde kabarma falan olurmu ? kapı döşemesinin rembo ile silinebileceğini sanmıyorum da



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.