Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
3
Cevap
2238
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Samsung NP350E7C-S01TR
G
11 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

Ürünün genel özellikleri şu şekildedir

İşlemci Tipi	 Intel® Core™i5-3230 
İşlemci Hızı 2.60 GHz
İşlemci Cache 3 MB
İşletim Sistemi Windows 8 (64 Bit)
Sistem Belleği 8 GB 1600 MHz
Ram Tipi DDR3
Sabit Disk Kapasitesi 500 GB
Sabit Disk Tipi Sata
Disk Dönüş Hızı 5400 Rpm.
Ekran Özelliği 17.3" LED
Ekran Kartı AMD Radeon HD 7670M
Ekran Kartı Hafızası 2 GB PAYLAŞIMSIZ
Max Ekran Çözünürlüğü 1600 x 900


Ayrıca üzerinde 2xUSB 3.0 2xUSB 2.0 HDMI ve VGA girişi vardır. Intel/AMD çift ekran kartı kullanmaktadır.

Notlar: Bilgisayara SW Update programıyla ekran kartı sürücülerini yüklediğinizde (Windows 7 üzerinde. Windows 8 üzerinde deneme yapmadım) ekran kartları arasında geçiş yapmıyor ve sadece Intel ekran kartını kullanıyor. Bilgisayara ilk işletim sistemini yüklediğinizde SW Update programını kurmadan önce UnifL sürücüsünü yüklerseniz problem çözülecektir. Daha sonra SW Update programını (ekran kartı sürücüsünü program üzerinden güncellememek kaydıyla) yükleyebilir ve diğer sürücüleri kurabilirsiniz. Ben DriverPacks Solution ile diğer sürücüleri güncelledim. Eğer aynı sorunu yaşayanlar varsa bu yöntemi kullanabilirler.

Dikkat! Eğer SW Update programıyla daha önceden ekran kartı sürücüsünü yüklediyseniz UnifL sürücüsü işe yaramıyor. Temiz kurulum yaptıktan sonra bu işlemi uygulamanız gerekmektedir.

UnifL sürücüsünühttp://leshcatlabs.net/category/unifl/ adresinden indirebilirsiniz. Şu an beta sürücüler de mevcut fakat ben stabil olan 13.4 WHQL UnifL v2 sürücüsünü kullanıyorum. Kurulum yaparken 3 adet Intel sürücüsü geliyor karşınıza. Intel HD Graphics (Modern, ver. 9.17.10.2932) olan sürümü kurmanızı tavsiye ederim. Sonu 3062 ile biten Intel sürücüsünün problem çıkartabileceği belirtilmiş bazı yerlerde.



A
11 yıl
Yüzbaşı

G
11 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

ben bilgisayarı aldım zaten teşekkür ederim alanların veya almayı düşünenlerin bu problemden ve çözümünden haberdar olsunlar diye açtım konuyu. zaten yazının içeriğini okumuş olsaydınız almış olduğumu farkederdiniz.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
T
11 yıl
Yarbay

yaw ben bu pc ye win 8 pro kuramıyorum. yardımcı olabilecek var mı



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.