Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
4
Cevap
433
Tıklama
0
Öne Çıkarma
GTX 650 HDMI KONUSUNDA YARDIM!
A
11 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

http://www.vatanbilgisayar.com/ekran-karti/msi-n650-1gd5ocv1-gtx650-oc-gddr5-1gb-128bit-nvidia-geforce-dx111-ekran-karti/productdetails.aspx?I_ID=64725#allImages

arkadaşlar linkini verdiğim ekran kartının hdmi bağlantısı ile lcd tv me bağlandığımda sesi de aktarabilecekmiyim. gt8500 de çevirici ile görüntüyü aktarabiliyordum ama sesi aktaramıyorum. peki bu linkini verdiğim msi ekran kartı ile hem sesi hemde görüntüyü aktarabilecekmiyim? bu konuda ayrıntılı bilgi verebilecek olan varmı? yada ekran kartının ses kartı veya benzeri bişeyi varmıdır?



N
11 yıl
Binbaşı

ekran kartından hdmi çıkış alıp, hdmi kablosuyla yine tv'nin veya monitörün hdmi girişine bağladığın sürece her türlü ses ve görüntüyü alırsın.

çevirici kullanıyorsan girişlerden bir tanesi illa ki hdmi değil demektir. o zaman ses aktaramaman çok normal. hem giriş hem çıkış hdmi olmalı doğal olarak.

ekran kartının da ses kartı gibi bir özelliği yok. sadece anakart üzerinden ses'i alıp hdmi ile iletilmesine yardımcı oluyor. ses'i gene anakartın veriyor olacak. ayrıca ses kartı kullanıyorsan sadece yine aynı mantık çalışıyor ekran kartı sadece iletimi sağlıyor ama sesler ses kartından geliyor.

kolay gelsin.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi n1ghtr4v3n -- 22 Ağustos 2013; 11:02:59 >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @alikemalmetin
A
11 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

o zaman ekran kartı üzerinde hdmi portu varsa her türlü sesi ve görüntüyü aktarıyorum demektir.
n1ghtr4v3n :yaptığın açıklama için teşekkür ederim.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
N
11 yıl
Binbaşı

kurulum yaptıktan sonra tüm güncel driverların yüklendiğine emin olun.

rica ederim kolay gelsin.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi n1ghtr4v3n -- 22 Ağustos 2013; 11:54:30 >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @alikemalmetin
T
11 yıl
Teğmen

Bende euro truck 2 oynarken takıyorum televizyona full detay oynuyorum çokta eğlenceli sarıyor altın uçlu hdmı aldıysan sıkıntı yok



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.