Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
1
Cevap
982
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Yeni Octavia alırken süreç nasıl işliyor?
S
11 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

Merhabalar bende beyaz 1.6 Tdi elegance+sunroof donanım bir Octavia düşünüyorum. Sivas'ta memurum en yakın bayi Samsun, memleketim Ankara malum araç yok ve 2-3 aydan söz ediyorlar. Benim naçizane bir kaç sorum olacak. Şu an ki aracım 2008 Focus Tdci titanium-x sedan, aracımdan çok memnunum ama sıfır araç hevesim hiç kaybolmadı ve aradıklarımı Octavia'da buldum. Aracımın bir kaç ciddi talibi var fakat şu teslimat süresi nasıl işliyor bilmiyorum. Bugün sattım diyelim 2 ay araçsız kalmam imkansız 11 aylık çocuğum var ve çok ufak bir ilçedeyiz, hastane vs sıkıntılı bir yer.

Önceden teslimatı bekleyen arkadaşlar süreç nasıl işliyor. Örneğin bayiye gidip sipariş geçtik ve 66K fiyat çıktı, e 2 ay sonraki fiyattan ödeme yapacağız. Bugün için ne kadar peşinat veriyoruz?

45K nakit kalan kredi düşünüyorum bu durumda krediyi ne zaman çekmem gerekir? Bayi kanalıyla mı hesaplı olur, banka ile mi?

Örneğin Ekim ilk hafta teslimat dendi, şimdi 7-8 bin nakit versem, teslimata 10-15 gün kala aracımı satılığa çıkarsam olur mu?

Oldu diyelim aracın satışı teslimattan 10 gün sarktı peşinat yanar mı, beklerler mi? Prosedür nedir? Benzer bir durumda olsanız ne yaparsınız? Son olarak 2014 modeli beklemeye gerektircek bir etken var mıdır?

Cevaplarını için çok teşekkür ederim.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

S
11 yıl
Onbaşı

Bende almayı düşünüyorum süreç şu şekilde almaya karar verdiğiniz zaman sipariş geçiyorlar ve dediğiniz gibi 2-3 ay sonrasına teslimat veriyorlar. Ha bu aracın 2-3 ay sonraki donanımları ne olur muamma start stop yok gibi gözüküyor şu an. neyse. aracın yüzde 10 nunu peşin istiyolar. kredi kullandırımı ise araç geldiğinde fiyat değişikliğinide yansıtacaklar bu arada. Araçtan vazgeçtin diyelim yüzde 10 ödedikten sonra araç satıldıgında paranı geri veriyolar. bayi kanalıyla kredi alman daha ii o orandan daha ii bi oran alamazsın bankadan. başka sorun varsa yardımcı olabilirim.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.