Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
0
Cevap
649
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Logitech g35
D
11 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Ben sistemimde onboard ses kartı olduğu için usb kulaklıklara yönelmiş durumdayım. bir kaç sorum var. Araştırmalarıma göre bu fiyat aralığında usb olan kart olarak karşıma logitech g35 çıktı.
1-Usb kulaklıklarda bazılarının dışta kendi ses kartları mevcut. ama mesela logitech g35de bu yok. yine de usbden bağlandığı için kendi ses kartı vardır diye düşünüyorum. Doğru mudur?
2- Usb kulaklıkla jack kullananlar arasında bariz bi kalite farkı mevcut mudur? ben açıkçası gitar için bir ses kartına sahibim ama onu kullanmak için birsürü dönüştürücü kullanmam gerekir. Pek uğraşmak istemiyorum. usb bana daha iyi bir alternatif gibi geldi.
3- Bu kulaklık her türlü oyunda 7.1 surround ses verebilir mi? zırt pırt bu desteklemiyor gibi şeylerle uğraşmak istemem. Bi de daha önce 7.1 bi sistem kullanmadım. sesin arkadan mı yandan mı nerden geldiğini anlayabiliyorsunuz sanırım?
4- Windows 7 64 bit destekler mi?
çok teşekkür ederim şimdiden.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi D/\rk Prince -- 19 Temmuz 2013; 15:30:13 >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.