Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
2
Cevap
1035
Tıklama
0
Öne Çıkarma
3000 tl pikap ve iğne tavsiyesi
O
11 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Arkadaşlar 3000 tl bütçe var rega rp 6 düşünüyorum tavsiyelere açığım



A
11 yıl
Çavuş

ramazandan önce biladerin yanına isveçe gitmiştim orada bir hafta süresince thorens firmasının td309 pikapını dinledim ve kullandım pikap ses malzeme görüntü şıklık artık bir cihazdan ne beklenirse hepsine hitab ediyor benim çok hoşuma gitti iğne de ortofon firmasına ait mc yapıda bir iğneydi ama modelini tam bilmiyorum bahsettiğin pikaba göre eksileri artıları nelerdir bakmak lazım bir hafta boyunca kullanma ve dinleme şansını yakaladığım thorens td309 u atlama bu pikapı görüp bir dinle derim bence on numara bi cihazdı bu cihazı tavsiye ederim


Bu mesaja 1 cevap geldi.
A
11 yıl
Yarbay

Phono preniz var mi yoksa butce icine odami girecek ?

Butceniz biraz uzerinde ama iyi pikaptir, uzerindeki kafa ne oda onemli ?

http://mobile.audiophile.org/ContentDetails.php?CID=24&ID=19731&arc=0

Rock dinliyorsaniz rega tavsiye ederim. Uzak durmanizi onerecegim, tum vintage pikaplar, hem degerinin on kati para isteniyor, hemde ses uretimleri basarisiz, pek cogunun guumuz uretim kollarini bile tasimasi mumkun degil. Rega, project, thorens bunlar fiyat kategorinizde ii ureticiler.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.