Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
2
Cevap
653
Tıklama
0
Öne Çıkarma
FİFA 2013 - OYNAYIŞ VE JOYTSİCK PROBLEMİ
R
11 yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

Arkadaşlar,

Uzun zamandır sounsuz bir şekilde oyunu oynayabiliyorken son 3 haftadır. Oyun içinde top kontrolü şut veya orta gibi özellikleri sağlıklı bir şekilde kullanamıyorum. Joystickte yön tuşu yada diğer turşlardan birisi sürekli aktif gibi oluyor ve ne adam gibi koşabiliyorum ne de top kontrol edebiliyorum. Orta yapmak istediğimde ortayı orta sahaya doğru yapıyor. Şut çekince paso sağ sola atıyor. Falan filan.. 3 ayrı joystick denedim düzelmedi. Oyunu sildim bidaha kurdum olmadı. Yeni psn hesbaı açtım olmadı. Acaba ps3 bozulmuş olabilir mi? BU konuda deneyimi ve/veya fikri olan var mıdır?



G
11 yıl
Yarbay

Acaba kontroller manuel ayarlara geçmiş olmasın?


Bu mesaja 1 cevap geldi.
R
11 yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

quote:

Orijinalden alıntı: Gny*

Acaba kontroller manuel ayarlara geçmiş olmasın?

Aslında hissiyat manuel'e geçmiş gibi ama ayarlarda öyle gözükmüyor zaten sırf orta ve şut olsa sıkıntı iyi de başka da gariplikler var. İşin garibi online oynadığımda rakipte aynı sıkıntıları yaşıyor. Bir iki kişiden kufur yedım oyunda hıle mı yapıyorsun dıye:) Aslında sorunu anlayabilmeniz açısından bu akşam deneme maçı yapmak isteyer olursa seve seve yapabılırım.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.