Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
4
Cevap
800
Tıklama
0
Öne Çıkarma
2 haftadır internetim yok
M
11 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

S.A arkadaşlar yalım adsl kullanıyorum 2 bina ötemizde bize kutuya gelen kablo koptu kaç haftadır müşteri hizmetlerini arıyorum ama çözüm olmuyor şimdi 3 güne kadar kabloyu yaptılar karşı komşumda sorun giderildi ama benim internet hala yok acaba kutuya gelen kabloların değişme ihtimali var mı bugün kabloyu inceledim hepsi ayrı ayrı renklerde karışma ihtimali olmadığını düşünüyorum.
Şimdi ben bir elektrik çi çağırsam kutuya gelen kablolardan benim sinyali mi bulabilirmi.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

K
11 yıl
Yüzbaşı

Bence hiç elektirikçi falan çağırmayın arayın,konuşun eğer çözüm bulamassanız mahkemeye gönül rahatlığıyla verebilirsiniz



M
11 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Bugün çıktım gittim Telekom santrale baktım kapalı ama binanın arkasından dolaşıp arka kapıdan daldım içeri.
Sağolsun orada bir görevli arkadaş çok yardımcı oldu arıza ekibini aradı 2 saat sonra gelip yaptılar.
Müşteri hizmetlerine 2 haftadır 10 yakın arıza kaydı yapıldı ama sonuç ilgilenen yok.
Geçen gün beni müşteri hizmetlerinden arayıp ısrarla bina tesisatınızda sorun var deyip işin içinden çıkmaya çalışıyorlar halbuki hiç bir sorun yok tesisatta eminim adım gibi bende ısrar edince resmen küfür edecek kadar sinirlendim işin içinden tesisat deyip çıkıyorlar utanmadan birde arıza ekipleri isterseniz evinize kadar gelip tesisatınızı yapsınlar diyor ve daha sonra faturanıza bu masraf yansıyacaktır diyor ben iyice delirdim bağırmaya başladım benim sorunum olmayan 50 metre ötede kopan kablonun masrafını ben karşılayacağım yani ne güzel iş bilmeyen bir insan olsam geçirecekler.müşteri hizmetlerini affedersiniz hiç bir B.k bildiği yok.
En güzeli gideceksin santrale.
Neyse sonunda bağlattım ama modem 12 mb gördüğü halde testte 1 mb'i geçmiyor buna ayrı deli oldum yarın ayın biri kota sınırlanıyor düşüncesi ile bekliyorum bakalım yarın düzelmezse yine gideceğim santrale verdiğim paralara acıyorum hakkım olan hızı bile alamıyorum.
Ne yazdım be içimi döktüm bir nevi.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 2 cevap geldi.
X
11 yıl
Yarbay

Geçmiş olsun.




Bu mesajda bahsedilenler: @Ozgurmac
S
11 yıl
Yarbay

Geçmiş olsun.




Bu mesajda bahsedilenler: @Ozgurmac
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.