Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
0
Cevap
559
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Smart İnternet AKK'nin AKK'si
F
11 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

Arkadaşlar 1-2 aydır Smart internetten dolayı ne adam gibi upload yapabiliyorum ne Battlefield 3 ne Dota 2 oynuyorum. Steam'den 3 ay önce 900 kb ile AKK'den sonra 300 kb ile oyun indiren ben şimdi bi 200 bi 50 bi 0.5 kb ile oyun indirmeye çalışıyorum. Size durumumu özetlemem gerekirse speedtest.com'dan hız testi bile yapamıyorum.

Öncelikle internetimizi karşı komşumuz ile ortaklaşa kullanıyoruz. Ama genel olarak karşı komşumuz sadece Şampiyonlar Ligi maçları için bizi güzelim TTNET'ten subat aylarında Smarta geçirdi. Neyse iyi güzel klasik TTNET'miş gibi oyunlar oynuyorum AKK'yi geçiyorum ve klasik ping olmuyor. Yani geçen 4-5 sene gibi. Fakat ne olduysa yaklaşık 2 ay önce oldu. Bir anda Chrome'u açtığım gibi 'F' harfine bastığımda anında Facebook açılmadı. Dota 2'ye girdiğimde bi 120 ms bi 1000 ms almaya başladım. Ve baştada bahsettiğim gibi artık speed test bile yapamaz oldum 'Selecting best server...' yazısında kalmaya başladı sürekli. Bu arada Bursa'da ikamet ediyorum. Hatta son günler AKK'nin AKK'si mi acaba bu diye kendi kendime düşünmeye başlamadım değil.

Neyse son olarak müşteri hizmetlerine mail attım ve klasik cevap 'Modeminize reset atın.' oldu. Şimdi var mıdır benimle aynı durumu yaşayan veya yaşayıpta çözen. Şimdiden teşekkürler.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.