Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
4
Cevap
1157
Tıklama
0
Öne Çıkarma
GOLD BİLGİSAYAR XPERİA T,TX,V HAKKINDA...
E
11 yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

Arkadaşlar merhaba biliyorsunuz ki sony resmi olarak xperia t ve v modellerini ülkemize getirmedi.Gold un sitesinde bir an görünce heyecanlandım gelecek mi diye ama kaç aydır hala satışa sunulmadı.Özellikle xperia v modelini almayı çok istiyorum bi de paralel geleceği için biraz ucuz olur benim ve benim gibi düşünen arkadaşlar için ideal bir telefon olur.Acaba paralel olarak satılan bir site veya yer biliyor musunuz? Ya da gold la görüşen kesin bilgi alan arkadaş var mı acaba ne zaman satışa sunarlar?İlginiz için teşekkürler arkadaşlar.



T
11 yıl
Yarbay

bu saatten sonra gelmez bence gold a ,xperia sp alabilirsin



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 2 cevap geldi.
Q
11 yıl
Yarbay

Sabırla ZL yi bekliyorum Golddan bu sene satışa sunacaklar inşallah.



E
11 yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

quote:

Orijinalden alıntı: ÇaĞLaR..

bu saatten sonra gelmez bence gold a ,xperia sp alabilirsin

Hocam xperia sp almak isterdim ama kamera benim için öncelikli sp kamera olarak şimdilik iyi değil en azından güncelleme ile düzelir mi bilmiyorum.V nin suya dayanıklı bir yapısı var o da etkili oldu zaten xperia v olurda gelirse ve 1200 falan olursa zaten alamam da ben 900-950 arası gelir diye düşünüyorum paralel ithalat hem o yüzden v ye yöneldim yoksa xperia sp benim içinde iyi bir seçenek olur ama biraz tuzlu


Bu mesaja 1 cevap geldi.
E
11 yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

up



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.