Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
0
Cevap
540
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Güney Kore'de Nokia N9 kullanımı
M
11 yıl
Er
Konu Sahibi

Arkadaslar merhaba
İnternetten araştırdığım kadarıyla guney kore'de bizdeki telefon işletiminden farklı şekilde bir sistem varmış. teknik bilgillere sahip olmadığım için nasıl bir sistem olduğunu soyleyemiyorum. Gelecek ay temmuzda kore'ye gideceğim 2 aylıgına. bankacılık işlemlerimi yapabilmem için cep telefonumu yanımda goturmem gerek, ve telefonuma gelen sifreyle internet bankacılık işlemlerimi yapmam gerekiyor. Turkcell musteri hizmetlerini aradığımda, hattımı Korede kullanabileceğim soylendi. Fakat internette araştırdığıma gore, Turkiyedeki telefonların orada calısmadıgı soyleniyor. bazi akıllı telefonlar samsung apple gibi, calısabilineceği soyleniyor. nokia n9 da bu akıllı telefonlar kapsamına girer mi acaba ? daha once kore'ye gidip deneyen? bilgisi olan forumdasllarıma ihtiyacım var
yada bu nokia nın muteri hizmetleri numarasını bilen varsa benmle paylasabilir mi? 444 lu bir numara var fakat burada sadece nokia lumia lar için hizmet veriliyormus.
teşekkürler



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.