Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
1
Cevap
1194
Tıklama
0
Öne Çıkarma
uygulamalari hafiza kartina tasima sorunu
K
11 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

merhaba, samsung note 10.1 model tabletim icin 16 gb hafiza karti aldim.internetten arastirip hafiza kartina uygulamlari atmak istedim.link2sd uygulamasiyla birseyler yapmaya calistim.hafiza kartini once bölüyormusuz galiba.1gb ext 2 yaptim.

buarada cihazim n8005 modeliyken root ve roomla n8000e cevirmistim.yani cihazim rootlu.ancak romlardan dolayi olmadi neden olmadi bilmiyorum.hafiza kartimda 1 gb eksik bicimde kaldi.uygulama yoneticisinde sd karta tasi linki de cikmadi.

link2sd uygulamasini kurdugumda sd karta tasi ve sdkarta linkle diye 2 secenek vardi.sd karta tasiyi tikladigimda hep hata verdi ancak sd karta linkle secenegi aktifti. linkleyi tavsiye ediyorlardi.birkac uygulamada denedim.ne hafiza kartinda gorebilirdim.ne de o uygulamalari daha sonra kullanabildim.silip kaldirip yeniden kurmak zorunda kaldim.hafiza kartim 1 gb eksildi.

ne yapabilirim? acil onerilerinizi bekliyorum



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

M
11 yıl
Çavuş

Merhaba, ayni sorun suan bendede mevcut.bir cozum bulabildibizmi ?



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.