Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
2
Cevap
734
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Orjinal Tasarım Programları
R
11 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

Merhaba arkadaşlar, benim öğrenmek istediğim birşey var. Malum orjinal programların fiyatları "bize" göre biraz tuzlu. Sizce bu işi yapanların ne kadarı orjinal programları kullanıyor. Bu programları denetleyen birileri var mı? Ajanslarda çalışan tecrübeli arkadaşların fikirlerini öğrenmek istiyorum.



S
11 yıl
Binbaşı

Tam bir fikrim yok ama bir yerde kesinlikle lisansli yazilim kullanilmasi gerektigini okumustum. Bu bir is olduguna gore zabita denetler herhalde.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
C
11 yıl
Teğmen

hocam eger ticaret için kullanacaksan tuzundan kacma parasını ver al derim daha gecen yaz adobe tarafından 2 lisanssız yazılım için 50 bin tl ceza ödedik artık işler "amaan kime bilecek ya" seklinde yürümüyo evini ofisini her neresiyse adamlar polisler ile birlikte basıp bütün cihazlarına el koyuyo hem kullandıgın sahte ürün kadar ceza hem de yeni orjinal ürünü sana aldırtıyo

tercih sana kalmıs



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.