Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
1
Cevap
4274
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Bilgisayardan Android\obb dosyasını görme
O
11 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

Rootsuz Xperia U telefonum var. Play Marketten Vice City indirdim. Oynadım sorun yoktu. Sonra türkçe yama varmı diye baktım varmış.

quote:

Kurulumu
Oyunu Google Play'den satın alanlar...

Oyunu şu an orjinal olarak satın alanlar, v1.3 olarak güncellemeleri tamsa veya v1.3'ü yeni satın almışlarsa, oyunu kurar kurmaz, oyunu deneyip düzgün bir şekilde çalıştırdıktan sonra sistemlerindeki ...\Android\obb klasörünün içindeki com.rockstargames.gtavc dosyasını kopyalayarak PC'lerine yedekleyiniz.

Daha sonra ise cihazlarında GTA Vice City'e ait tüm dosyaları tamamen siliniz ve benim bu güncelleme ile verdiğim GTA Vice City 10 Year Anniversary Türkçe v1.3 apk dosyasını sisteminize kurup, sonunda ise Yükle değil Bitti kısmını işaretleyiniz, daha sonra ise PC'nize yedeklediğiniz com.rockstargames.gtavc dosyasını ...\Android\obb klasörüne kopyalayarak işlemi tamamlayınız.


İşte ben bu yedeği alamadım. Bilgisayardan com.rockstargames.gtavc giriyorum 0 kb gözüküyor. Ama telefondan file manager ile girince 1 gb gibi bir dosya var. Yani bilgisayardan girdiğimde dosya gizli heralde diye düşündüm. Klasör seçeneklerinden gizli dosyaları göster ve sistem dosyalarını göster yaptım ama yine değişen bir şey olmadı.

Sorum şu: Bilgisayardan ...\Android\obb klasörünün içeriğini hangi programlarla veya nasıl görebilirim?



O
11 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

Sorunu halletim. Airdroid sayesinde tavsiye ederim.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.