Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
0
Cevap
1190
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Dürüst'ten Schalke maçı öncesi taraftara mesaj!
H
11 yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

Galatasaray İkinci Başkanı Ali Dürüst, NTVSpor'dan Irmak Kazuk'a konuştu ve Schalke maçı öncesinde önemli açıklamalarda bulundu.

Geçen sene sıkıntılı bir dönemden sonra gelindi ve şampiyon olarak Şampiyonlar Ligi'ne girdik. Şimdi ise ilk 16'ya girdik. Şimdi ise hak ederek ilk 16'ya kalan güçlü bir takımla oynayacağız. Bazı spekülasyonlar var rakibimiz eksik diye ama dikkatli olmamız gerek.

Sadece bu maça endeksli bir transfer politikası yürütmedik. Ligde de yarış nefes nefese gidiyor. Şampiyon olmadan Şampiyonlar Ligi'ne gidemezsiniz. Bu nedenle lig de çok önemli.

Şampiyonlar Ligi'ne kalarak büyük bir gelir elde ettik. Ama tabi Store gelirlerimiz ve bilet gelirlerimiz de çok arttı. Bütün talepleri karşılayamıyoruz elimizde olan birşey değil bu ama daha iyisini yapmak için çalışıyoruz. Taraftarımıza da teşekkür ediyoruz. Stat turlarımız var ve stat içinde bir müze çalışmamız da var. Biz bir aileyiz ve bu aile olgusunu bu çatı altında yaşatmak zorundayız.

24 tane oyuncumuz var ve bu oyuncularla biz ilk16'ya kaldık ve şampiyon olduk. Her oyuncumuz çok önemli. Bizim beklentimiz yarınki maçta iyi oynamak ve avantaj yakalamak. Şampiyonlar Ligi'nde iyi bir performans gösterdik. Bunun da devam etmesini bekliyoruz.

Takıma takviyeler yapıldı ama sahada oynanan futbolla kazanıyorsunuz. İki maç var önümüzde ve taraftarımız bize ne olursa olsun destek vermemiz lazım. Schalke maçı için ekstra bir bilet talebinde bulunamıyoruz statü gereği. Zaten onlar da böyle bir talebi karşılamazlar.


Kaynak:Turkfutbol



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.