Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
16
Cevap
729
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Beyler Citizen nerelerde?
D
11 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Uzun zamandır göremedim nerelerde Citizen forum falan çökmüyo garip hissettim kendimi :/



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

D
11 yıl
Binbaşı

Çine gitmiş Fransızca öğrenmek için.


Bu mesaja 3 cevap geldi.
R
11 yıl
Teğmen

quote:

Orijinalden alıntı: duygusal-adam

Çine gitmiş Fransızca öğrenmek için.




< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Ö
11 yıl
Moderatör

Yapmayın bunu yapmayın. Yazmayın.


Bu mesaja 3 cevap geldi.
H
11 yıl
Yarbay

Ci-Ti-Zen Citizen Citizen???



Z
11 yıl
Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: duygusal-adam

Çine gitmiş Fransızca öğrenmek için.

< Resime gitmek için tıklayın >



D
11 yıl
Teğmen

quote:

Orijinalden alıntı: Ömer

Yapmayın bunu yapmayın. Yazmayın.

Ömer hocam forumun çökmesinden korkuyoruz sizce Citizenin dönüşü muhteşem olabilir mi?



E
11 yıl
Binbaşı

nereye çökmüyo arkadaşım buyur bak ufaktan çökertiyor forumu bozuyor konusunu bile açtım

http://forum.donanimhaber.com/m_71131143/tm.htm



S
11 yıl
Yüzbaşı

damlar birazdan



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 4 cevap geldi.
.
11 yıl
Yüzbaşı




B
11 yıl
Yarbay

geçenlerde mesaj gelmemişken 3 tane mesajım var gözüküyordu. Fiilen olmasa bile uzaktan da göçertebiliyor.



B
11 yıl
Yüzbaşı

N
11 yıl
Yarbay

Bamya pişirmek bir çok hanım için korkulu rüyadır, nedeniyse doğru yapılmazsa sümüklenmesi ve hoş görünmemesidir.
Şimdi bamya pişirmenin püf noktalarına değinelim biraz,
- Bamyanızı mutlaka ayıklamadan önce yıkayın ve süzülerek kurumasını bekleyin.
- Soğanınızı ve diğer malzemelerinizi hazırladıktan sonra bamyalarınızı soyun ve bekletmeden yemeğe katın.
- Bamya pişiriken salça yerine mutlaka domates kullanın.
- Pişerken limon suyu eklemeyi unutmayın.
- Yemeği fazla karıştırmayın.
Şimdi gelelim yaklaşan Ramazan ayın da sizler için yaptığım çalışmalara. Bu Ramazan sizler için 30 günü kapsayan farklı farklı menüler hazırladım. Artık ne pişireceğim gelen misafirlerime ne yemek yapacağım diye düşünmek zorunda kalmayacaksınız.


Malzemeler:
1 kg bamya
2 adet orta boy soğan
2-3 adet büyük boy domates
yarım su bardağı sıvıyağ yada zeytinyağı
yarım limon suyu
3-4 diş sarımsak
2 adet kesme şeker
su
tuz
Hazırlanışı:
1. Bamyaların sap kısımlarını küçük ve keskin bir bıçakla huni şeklinde temizleyin.
2. Soğanları ve sarımsakları soyup yemeklik doğrayın. Domatesleri rendeleyin.
3. Bamyalar ve limon suyu haricindeki tüm malzemeyi tencereye alın ve orta ateşte 2-3 dakika kavurun.
4. Bamyayı ve limon suyunu ekleyerek hafifçe karıştırın ve kapağı kapalı olarak 7-8 dakika pişmeye bırakın. Bu süre sonunda bamyanın hizasında su ekleyin ve hafifçe karıştırarak pişmeye bırakın.
5. Servis tabağına alın limon dilimleri ile süsleyerek sıcak ya da soğuk olarak servis yapın.


Devamı için:http://mutfaksirlari.com/zeytinyagli-bamya.html#ixzz2JhDEu3Pk


Bu mesaja 2 cevap geldi.
T
11 yıl
Yarbay

La daha 2 gün önce test aptı site çöktü



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

.
11 yıl
Yüzbaşı

quote:

Orijinalden alıntı: Numan

Bamya pişirmek bir çok hanım için korkulu rüyadır, nedeniyse doğru yapılmazsa sümüklenmesi ve hoş görünmemesidir.
Şimdi bamya pişirmenin püf noktalarına değinelim biraz,
- Bamyanızı mutlaka ayıklamadan önce yıkayın ve süzülerek kurumasını bekleyin.
- Soğanınızı ve diğer malzemelerinizi hazırladıktan sonra bamyalarınızı soyun ve bekletmeden yemeğe katın.
- Bamya pişiriken salça yerine mutlaka domates kullanın.
- Pişerken limon suyu eklemeyi unutmayın.
- Yemeği fazla karıştırmayın.
Şimdi gelelim yaklaşan Ramazan ayın da sizler için yaptığım çalışmalara. Bu Ramazan sizler için 30 günü kapsayan farklı farklı menüler hazırladım. Artık ne pişireceğim gelen misafirlerime ne yemek yapacağım diye düşünmek zorunda kalmayacaksınız.


Malzemeler:
1 kg bamya
2 adet orta boy soğan
2-3 adet büyük boy domates
yarım su bardağı sıvıyağ yada zeytinyağı
yarım limon suyu
3-4 diş sarımsak
2 adet kesme şeker
su
tuz
Hazırlanışı:
1. Bamyaların sap kısımlarını küçük ve keskin bir bıçakla huni şeklinde temizleyin.
2. Soğanları ve sarımsakları soyup yemeklik doğrayın. Domatesleri rendeleyin.
3. Bamyalar ve limon suyu haricindeki tüm malzemeyi tencereye alın ve orta ateşte 2-3 dakika kavurun.
4. Bamyayı ve limon suyunu ekleyerek hafifçe karıştırın ve kapağı kapalı olarak 7-8 dakika pişmeye bırakın. Bu süre sonunda bamyanın hizasında su ekleyin ve hafifçe karıştırarak pişmeye bırakın.
5. Servis tabağına alın limon dilimleri ile süsleyerek sıcak ya da soğuk olarak servis yapın.


Devamı için:http://mutfaksirlari.com/zeytinyagli-bamya.html#ixzz2JhDEu3Pk

< Resime gitmek için tıklayın >



H
11 yıl
Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: Numan

Bamya pişirmek bir çok hanım için korkulu rüyadır, nedeniyse doğru yapılmazsa sümüklenmesi ve hoş görünmemesidir.
Şimdi bamya pişirmenin püf noktalarına değinelim biraz,
- Bamyanızı mutlaka ayıklamadan önce yıkayın ve süzülerek kurumasını bekleyin.
- Soğanınızı ve diğer malzemelerinizi hazırladıktan sonra bamyalarınızı soyun ve bekletmeden yemeğe katın.
- Bamya pişiriken salça yerine mutlaka domates kullanın.
- Pişerken limon suyu eklemeyi unutmayın.
- Yemeği fazla karıştırmayın.
Şimdi gelelim yaklaşan Ramazan ayın da sizler için yaptığım çalışmalara. Bu Ramazan sizler için 30 günü kapsayan farklı farklı menüler hazırladım. Artık ne pişireceğim gelen misafirlerime ne yemek yapacağım diye düşünmek zorunda kalmayacaksınız.


Malzemeler:
1 kg bamya
2 adet orta boy soğan
2-3 adet büyük boy domates
yarım su bardağı sıvıyağ yada zeytinyağı
yarım limon suyu
3-4 diş sarımsak
2 adet kesme şeker
su
tuz
Hazırlanışı:
1. Bamyaların sap kısımlarını küçük ve keskin bir bıçakla huni şeklinde temizleyin.
2. Soğanları ve sarımsakları soyup yemeklik doğrayın. Domatesleri rendeleyin.
3. Bamyalar ve limon suyu haricindeki tüm malzemeyi tencereye alın ve orta ateşte 2-3 dakika kavurun.
4. Bamyayı ve limon suyunu ekleyerek hafifçe karıştırın ve kapağı kapalı olarak 7-8 dakika pişmeye bırakın. Bu süre sonunda bamyanın hizasında su ekleyin ve hafifçe karıştırarak pişmeye bırakın.
5. Servis tabağına alın limon dilimleri ile süsleyerek sıcak ya da soğuk olarak servis yapın.


Devamı için:http://mutfaksirlari.com/zeytinyagli-bamya.html#ixzz2JhDEu3Pk





























Numan vurdu gol olduuuu





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakaniko -- 2 Şubat 2013; 2:21:47 >

B
11 yıl
Moderatör

test



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.