Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
1
Cevap
699
Tıklama
0
Öne Çıkarma
WD 2TB Mybook usb 3.0 harici diskte sorun
N
11 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

Merhaba,
WD 2TB Mybook usb 3.0 harici diskimde bir sorun oluştu. Data kurtarma yazılımlarıyla da içeriğine erişemiyorum. Usb'den bağlayınca çoğu zaman diski de görmüyor ama bazen windows daki disk yönetiminden görebiliyorum. Disk aslında 3 bölüme ayrılmış durumda ancak tek bölüm halinde ayrılmamış, "Bilinmeyen" ve "Başlatılmamış" olarak gözüküyor. Sağ tıklayınca diski başlat, çevrim dışı ve özellikler seçenekleri var. Diski başlatı seçince resimdeki gibi bir menü çıkıyor. Valla ilk defa bu kadar kötüsü başıma geldi, daha önce başka disklerde sorun olunca data kurtarma programlarıyla erişebiliyordum. Bu sefer vaziyet kötü. Ne yapmamı önerirsiniz? İçindekileri nasıl kurtarabilirim?

< Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >



N
11 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

Active@ Partition Recovery programıyla özellikler kısmından bakınca "Not Initialized MBR needs to be fixed" ibaresi görülüyor. Diski sağ tıklayınca "Fix MBR (create typical MBR)" diye bir seçenek var. Burada Fix MBR seçersek disk içindeki verilerin akıbeti ne olur? Yapmak mı gerekir? Daha da berbat etmeyeyim diye takıldım kaldım.

< Resime gitmek için tıklayın >





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nebula1 -- 31 Ocak 2013; 0:02:03 >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.