Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
2
Cevap
522
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Askerlik ilgili kafama takılan bir soru...
G
11 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

Arkadaşlar merhabalar.

İki gündür kafamı kurcalayıp beni huzursuz eden bir sorum var.

18/06/2010 tarihinde liseden mezun oldum. 10/01/2011 tarihinde askerliğimi tecil ettirdim. 21/02/2014 tarihine kadar tecilli olduğumu söylediler. Sonra Açık Öğretim Fakültesine kayıt yaptırdım. Adalet'in ilk senesini okudum, bir dersim kaldı ve sonra hiçbir işlem yapmadım. Ders seçmedim, para yatırmadım. (Sanırım kaydım silinmiş oldu.) Şimdi kafama takılan şu:

Bildiğim kadarıyla Açık Öğretim Bürosu otomatik olarak öğrencisi olduğum için ilgili askeri şubeye yazı yolluyor tecil işlemi için. Peki benim 2014 yılına kalan ilk tecilim bozulmuş mu oldu şimdi? Yani ben tecilsiz miyim şuan? Bilmiyorum tam olarak anlatabildim mi ancak ciddi ciddi huzursuzlanmaya başladım bu konuda. Bilgisi olan arkadaşlar cevap verirlerse çok sevinirim.



G
11 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

Yok mu cevap verebilecek kimse?



D
11 yıl
Yüzbaşı

olmaması gerekiyor diye düşünüyorum çünkü sana verilen tarih daha geçmemiş. eğer geçseydi verilen tarih ve senin kaydında okuldan düşdüyse abbas yolcu olması gerekirdi.

diye düşünüyorum mümin kardeşlerim düzeltsin.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.