Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
0
Cevap
3188
Tıklama
0
Öne Çıkarma
İMEİ NODAN TELEFONUN KAYITLI OLDUĞU PASAPORT BİLGİLERİNE ULAŞILABİLİR Mİ?
N
11 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

merhaba arkadaşlar. benim ciddi bi sorunum var. internet üzerinden HTC ONE X aldım yurtdışı kayıtlı olarak. 3 ay oldu ama ahala imei sorgulamada geçici olarak kayıt altına alındığı evrakların kontrol aşamasında olduğu yazıyo ve 'yolcu beraberinde ' yazıyo.
telefonun ekranı çatladı KVK ya götürdüm darbeden ötürü ekranla beraber anakart değişimi de yaptılar , ana kart değişince imei de değişecek ama eski imeili cihaza yeni imeili anakart taktıklarından uyuşmazlığı gidermek için (tam olarak anlayamadığım işler için) eski imei kimin adına kaydedildi pasaport numarası ve o kişinin tc kimlik numarası falan lazım dediler, BTKyı aradım kimin adına kayıtlı dedi. bunları sormak için aldığım kişiyi aradım hatırlayamam çok zaman geçmiş kayıt tutmuyorum ancak o pasaport kaydını silebilirim dedi. ne yapacağımı şaşırdım cihazı teslim alsam kullanamiycak mıyım? adam o kaydı silse ben cihazı alıp ne yaparsam kullanabilirim veya bu pasaport numarasına imei den ulaşma şansım yokmu?
kimin adına kayıtlı olduğunu öğrenmenin yolu yok mu??????


LÜTFEN YARDIM EDİN!!!!



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.