Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
2
Cevap
966
Tıklama
0
Öne Çıkarma
YGS - LYS KİTAPLARI (KONU ANLATIM ve SORU BANKALARI)
Şehir : #Antalya
O
10 yıl
Er
Konu Sahibi


Satışta: Satıcıyla iletişime geçiniz.
Açı Dersanesinin 2012-2013 yayınıdır. Yeni müfredat. Sıfır hiç kullanılmamış. Konu anlatımlı ve soru bankaları mevcut. Tamamı 100tl.

< Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >



Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Orgeneral -- 4 Ağustos 2013; 17:50:17 >

O
11 yıl
Er
Konu Sahibi

Ayrıca resimde olmayan;

1) YGS Dil ve Anlatım
2) YGS-LYS Dil ve Anlatım kitapları da gönderilecek.

Toplam 21 kitap.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
O
10 yıl
Er
Konu Sahibi

Açı Yayınları hakkında biraz bilgi vermek gerekirse, sorular ne kolay ne de zor. orta seviyede. Çıkabilecek her türden soru mevcut. Yakınınızda bir açı dersanesi varsa bir uğrayın.
2013'de ösym nin sorduğu sorularla açı kitaplarındaki soruların karşılaştırıldığı bir kitapçık ücretsiz veriliyor. Alıp inceleyin. Sorulan sorular ösym ile paralel.
Dersaneye kayıt sırasında yayın ücreti 600 tl kesiliyor. 21 Kitap 100tl ye satıyorum, tanesi 5 liranın altına geliyor. Ucuz satmamın tek sebebi ihtiyacım yok ve birilerinin işine yaraması..
Ama pek ihtiyaç yok sanırım. Yada bu fiyata bile pazarlık mesajları geliyor. İlginç doğrusu... Pazarlık bu fiyat için geçerli değil arkadaşlar... Herkese iyi forumlar..



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.