Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
3
Cevap
2451
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Samsung Galaxy Note Ekran Değişimi
E
11 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Bugün sonunda telefonumun ekranını parçalamayı başardım. Defalarsa düşürdüğüm, çarptığım, sürekli kılıfsız kullandığım telefon betona düştü ve üzerine bastım, ekran parçalandı, telefon hafif yamuldu.

Ekranı Ankara'da nerede değiştirebilirim? Başarı 640TL dedi, daha uyguna yaptırmak mümkün mü?



R
11 yıl
Yüzbaşı

slm benimde note telefonumun ekranı çatladı ama öndeki cam kısım, çalışmasında veya dokunmatikinde sorun yok, koyuncuya vermiştim geçen hafta fiyat için 630 tl istemişlerdi kdv dahil komple ekran ve dış kasasına ... bende geri aldım şimdi öyle kullanıyorum eğer ucuz yollu ekran bulursam bende alabilirim,


Bu mesaja 1 cevap geldi.
E
11 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Hocam sahibinden.com da 500TL, ebay'de 200 USD hem de kapak dahil ama vaktim yok.. Ankara'da yarın bulsam alacağım artık 500'e razıyım..


Bu mesaja 1 cevap geldi.
3
11 yıl
Teğmen

aynı sorunu bende yaşadım 2 ay evvel 470 liraya aldım.ekran ve dokunmatik fabrikasyon birleşik.orjinali ile çok fazla fark yok.yan sanayi olduğunu aşırı incelemek lazımki anlaşılsın.eğer vaktiniz varsa p.m. atın alacağınız yerin iletişim bilgilerini ileteyim.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.