Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
2
Cevap
898
Tıklama
0
Öne Çıkarma
HArici Monitör Yapımı
H
11 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Selamlar, aklıma bir fikir geldi ama olur mu olmazmı bir danışayım dedim. Evde atıl durumda bir eski laptop var, bunun monitörünü söküp şuan kullandığım laptopa bir aparatla ekleyip bir double ekran yapmak istiyorum. Çift ekranlı laptoplar görmüştüm zamanında. Yani bunun gibi bişey işte.

< Resime gitmek için tıklayın >

tabi ikinci ekranı ben portatif yapmayı düşünüyorum, yani tak çıkarlı. misal aynı anda hem dizi izleyip hem nette gezinirken tek laptop çift monitör hesabı. Şimdi bunun için ben eski laptopun çıkışarını yeni laptopun VGA girişine bağlamayı başarsam bile akla power sorunu geliyor tabi, işler karışık biraz ama sanırım derdimi anlatabildim. Bu iş olur mu olursa nasıl olur, olmazsa neden olmaz kafası basan varsa yazarsa sevinirim.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hi-Tech-Man -- 13 Aralık 2012; 4:05:58 >

C
11 yıl
Yarbay

laptopun yanındaki vga çıkışından alırsın görüntüyü. bunun için laptop ekranlarının bağlantı kablosunu vga ya dönüştüren bir aparat ve 12 bir harici adaptör lazım. adaptörü bağlayabilmen için biraz elektronik bilgisi lazım. adaptörün 2 3 amper civarı olması lazım daha altını alma. kolay gelsin


Bu mesaja 1 cevap geldi.
P
11 yıl
Yüzbaşı

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.