Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
2
Cevap
696
Tıklama
0
Öne Çıkarma
arkadaslar DVI outlu DVI out Receiver
G
18 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

Selam arkadaslar DVI outlu uydu receiverler cikti mi die merak ediyorum ..Yeni plazma TV aldim Uydu receiver arayisindayim ..Ve piyasadaki uydu receiver kampanyalarini gorunce DVI outlu digital uydu receiverlar ya cikti yada cikacak die dusundum ..saniyorum High Defination yayinlarda DVI kablo ile iletilecek ..! Receiver Tavsiyelerinizi bekliyorum



T
18 yıl
Yüzbaşı

KAON KSF-S700H2
2 Tuners PVR
- Compliant MPEG-4/H.264 & Fully DVB-S2 (High Definition)
- Simultaneous 6 Record and 1 playback
- Simultaneous Time-shifting & Dual Recording
- Dual Decoding from Live stream or Recorded stream (PIP: Picture-in-Picture)
- MP3(MPEG-1 Layer-3) Transfer & Play from Internet via USB 2.0
- RGB and YPbPr and S-Video and CVBS and HDMI video Outputs
- Powerful & Stable Trick mode
- USB 2.0 support for Fast transfer via PC


Bu mesaja 1 cevap geldi.
M
18 yıl
Onbaşı

Arkadaşım DVI out'u olan receiver HD yayınları alabiliyor anlamına gelmez. Aynı durum DVD playerlar'da da var. Şu an Türkiye'de DVI çıkışlı DVD Playerlar var ama HD DVD'leri çalamıyorlar. DVI bağlantısı sadece görüntü kalitesini %100 eksiksiz taşıyabilmek için kullnılıyor. Bu nedenle eğer DVI çıkışlı bir receiver bulursan bunun HD yayınları alıp alamadığını kontrol et. Yanlış bilmiyorsam HD Forum isminde Hotbird üzerinde bir kanal şu an HD yayın yapıyor. Bu kanalla deneyebilirsin. Bu arada dediğim gibi HD yayın çözebilen bir receiver bulursan bana da PM ile bildirebilirsen sevinirim.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.