Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
5
Cevap
7140
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Laminat Parke altından Kablo geçirme
S
11 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Yeni taşınacağımız evde anten fişleri hep ters duvarda, o yüzden laminat parke döşenmeden yerden karşı duvara anten kablosu ve ses sistemi kablosu, hatta network kablosu geçirmek istiyorum. Sorduğum kisiler laminat parkeyle duvar arasında kalan yerden, yani süpürgelik altından gezdir dediler ama kolon ve köşelerden dolayı ve duvar boyunca kablo gezmesin diye bodoslama bir duvardan karşı duvara parke altından kablo geçiremez miyim? Tamam kablo ezilebilir ama parke altına da şilte-keçe belki strafor falan döşenecek anten kablosu yine de ezilir mi? Bunun başka bir yolu var mı? Kablo kanallı süpürgelik olayına mütahit girmez ve parkeye uygun renk bulamayabilirim diye bir de yine kolon ve köşelerden dolayı zor olur düşünmüyorum.

Teşekkürler.



Trolluk? Artik her adam gibi soru sorana troll demeye basladilar.
Yoruma Git
Yorumun Devamı Sosisli Süt - 11 yıl +2
T
11 yıl
Yarbay

Kabloya birşey olmaz da olan eve olur.



A
11 yıl
Yarbay

İnce bir kablo olsa olabilirdi ama söylediğin kablolar parkeyi kabartır,ayrıca zamanla üzerine basıldıkça kırılma yapar,en iyisi süpürgelik altında geçirmek.



S
11 yıl
Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: kaanstar

Anladığım kadarıyla kendi evin. Trollük yapmaya gerek yok 3 kuruş daha fazla ver eve yen hat çektir Kİİİİİİİ UZUN ömürlü olsun. Sonrasında daha çok başın ağrır. baskı yaptıkça kopars nolcak sonra o kablo. NOT: Beyin bedava

Trolluk? Artik her adam gibi soru sorana troll demeye basladilar.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
S
11 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Ev kendi evim ama 1-2 ince iş kaldı sadece, şu aşamada yeni hat çektirmek bir sürü masraf ve kırıp-dökmek demek. Süpürgeliğe mahkum edeceksiniz beni 3 metre karşıdaki duvara kablo götürmek için 15 metre kablo çekmem gerekecek yaa.



C
11 yıl
Yüzbaşı

bende düşündüm zamanında ama parkelerin içine etmeye gönlüm razı olmadı duvardan kanal ile geçirmek en mantıklısı



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.